Ексклюзиви
неділя, 21 квітня 2019 15:28

Спіймали банду, яка вкрала 15 мільйонів гривень

Харківські поліцейські спіймали банду, яка сім років грабувала інкасаторів. У її складі були 10 чоловіків — дев'ятеро киян і харків'янин. Діяли на території Харківської, Київської та Полтавської областей. Вкрали понад 15 млн грн.

До складу банди входив працівник СБУ. Допомагав прикривати злочини. Через це їх складно було вирахувати, кажуть у прокуратурі.

— Останнім часом жоден із них не працював. Розбоями займалися з 2013-го, — каже 43-річний Олег Бех з обласної поліції. — Вкрадені гроші витрачали на дорогі машини та відпочинок. Під час обшуків у гаражах знайшли гранатомети, автомати, пістолети, вибухівку, патрони, гранати. Користувалися ними під час нападів. Кожну операцію ретельно планували.

Затриманих підозрюють у чотирьох грабежах. Кількість постраждалих встановлюють. Убитих серед інкасаторів не було, за попередніми даними.

— Довго вистежували цю банду. Наразі затримали п'ятьох. Перевіряємо їхню причетність до інших злочинів, — каже Владислав Зубко, перший заступник військового прокурора Харківського гарнізону.

Зараз ви читаєте новину «Спіймали банду, яка вкрала 15 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають