Ексклюзиви
субота, 25 травня 2019 15:33

Олега Коломійця застрелили на порозі квартири

У Фастові на Київщині знайшли застреленим 42-річного Олега Коломійця. Він — голова фермерського товариства "Тризуб" у селі Веприк. Був депутатом районної ради, вів боротьбу з корупційними схемами в області. Зокрема — з незаконною рубкою лісу та земельними оборудками.

Коломійця вбили близько опівночі 14 квітня. Тіло знайшли на ґанку дев'ятиповерхового будинку на вул. Садовій, де він мешкав. У його квартиру на першому поверсі був окремий вхід.

— Фермер отримав чотири кулі — по дві в живіт і ноги. З особистих речей нічого не пропало, — каже 52-річний Микола Жукович з обласної поліції. — На місці працюють експерти-криміналісти. Вони опитують сусідів і родичів. Встановлюємо мотиви.

За даними декларації 2018 року, на Олега Коломійця та його дружину Наталію оформлено п'ять будинків у Фастові та селах Михайлівка, Фастовець і Веприк, а також низка земельних ділянок.

У власності родини значиться сільськогосподарська техніка — трактори, вантажівки, комбайни. Також чоловік був співзасновником ТОВ "Агродом Фортуна", в якому мав третину.

У загиблого залишилися дружина, двоє синів і донька.

Зараз ви читаєте новину «Олега Коломійця застрелили на порозі квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають