субота, 14 вересня 2019 15:35

На ювілей Суркіса прийшли голова СБУ й помічник Зеленського

На святкуванні дня народження нардепа від "Опозиційної платформи — За життя" Григорія Суркіса були голова Служби безпеки України Іван Баканов і перший помічник президента Сергій Шефір. Їх помітили журналісти програми "Схеми".

Захід проходив у 5-зірковому готелі "Інтерконтиненталь" у центрі Києва. На ньому були олігархи Ігор Коломойський, його бізнес-партнер Геннадій Боголюбов, Віктор Пінчук із дружиною Оленою. З підземного паркінгу готелю того вечора виїжджав "Бентлі", яким користується дружина олігарха Дмитра Фірташа — Лада.

Також зібралися троє президентів — Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко. Кучма на виході з готелю довго прощався з телеведучим Дмитром Гордоном. Приїхав вітати іменинника син колишнього генпрокурора Олександр Луценко та екс-глава СБУ Василь Грицак. З однопартійців Суркіса — Юрій Бойко, Наталія Королевська, Олександр Пузанов. Помітили журналісти автівки, якими користуються Нестор Шуфрич та екс-глава Адміністрації президента часів Януковича Віктор Льовочкін. Були й нардепи від "Слуги народу" — засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, екс-гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

Іван Баканов і Сергій Шефір заносили в будівлю пакунок. Звідти вийшли з жовтими пакетами елітного бренду "Фенді". Такі на виході мали всі гості. Це італійський будинок моди, що випускає одяг, вироби з хутра, аксесуари та парфумерію.

Григорій Суркіс відзначав 70-річчя. Гуляння тривало 10 год.

"Інтерконтиненталь" має два ресторани й два ­лаунж-бари.

Вареники з картоплею там коштують 285 грн, салат із м'ясом краба — 885 грн, смажений восьминіг — 1195 грн. Комплексний американський сніданок — 1150 грн.

Григорій Суркіс був депутатом третього і четвертого скликань від Соціал-демократичної партїі України (об'єднаної). Нині представляє "Опозиційну платформу — За життя", головою політради якої є Віктор Медведчук.

Упродовж 2013–2019 років був віце-президентом УЄФА, нині — почесний член організації. Його брат Ігор — власник футбольного клубу "Динамо".

У рейтингу найбагатших українців від видання "Новое время" брати посіли 21-ше місце зі статками у $234 млн.

Зараз ви читаєте новину «На ювілей Суркіса прийшли голова СБУ й помічник Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають