Ексклюзиви
неділя, 30 грудня 2018 17:28

Десятикласник розбився на санках

У селі Великий Кучурів Сторожинецького району Чернівецької області поховали 15-річного Олександра Руснака. Смертельно травмувався 16 грудня, коли катався з товаришами на санках.

— Насипало снігу. Сашко з друзями зібралися на вулиці, — розповідає 60-річна Гарафіна Мінтенко з Великокучурівської ОТГ. — Один із них запропонував зачепити сани за машину і покататися. На повороті їх занесло. Хлопці порозліталися в різні сторони. Сашка відкинуло прямо в бетонну огорожу. Сильно розбив голову. Хрипів. Його одразу повезли в місцеву лікарню. Звідти направили в Чернівці. Помер через 15 хвилин у реанімації, не приходячи до тями.

Олександр Руснак навчався в десятому класі.

— Любив спорт, грав у волейбол. Вчився посередньо, але був старанним, — додає Гарафіна Георгіївна. — Батьки в Сашка працьовиті, гарно його виховали. Прощалися на подвір'ї школи під звук дзвінка. Прийшли його друзі з сусідніх шкіл. Дітки зробили живий коридор, тримали в руках свічки.

У батьків Олександра лишилася молодша донька.

Зараз ви читаєте новину «Десятикласник розбився на санках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають