понеділок, 15 липня 2019 17:27

Анастасію Ковальову підпалив наречений

Автор: FACEBOOK.COM
  Віталій Чайковський та Анастасія Ковальова із Запоріжжя зустрічалися понад рік. Планували одружитися
Віталій Чайковський та Анастасія Ковальова із Запоріжжя зустрічалися понад рік. Планували одружитися

— Услышала страшный крик. Выбежали во двор, а там девушка полыхает, как факел. Парень пытается ее потушить. Потом соседи выбежали с ведрами и баклажками. Начали поливать, одеяла набрасывали. А какие-то молодые люди в стороне снимали все на видео, — 28-річна Марта Кузь із Запоріжжя розповідає про 22-річну Анастасію Ковальову.

Її близько дев'ятої вечора 2 липня облив бензином і підпалив наречений 28-річний Віталій Чайковський. Це сталося на вул. Лахтинській, 17, біля багатоповерхівки, де пара мешкала. Жінка отримала опіки 90% поверхні тіла. За її життя борються медики міської лікарні №5. У Віталія Чайковського обгоріли кисті рук. Після огляду лікарів його затримали.

Анастасія та Віталій були разом понад рік. Познайомилися, коли працювали в Києві на одній фірмі. Згодом переїхали до Запоріжжя. Жили у квартирі жінки. Подруги кажуть, чоловік її ревнував.

— Через ревнощі вона не виходила з дому. Навіть на каву із друзями, — розповідає подруга Карина Власова, 21 рік. — Про Віталіка ми мало знали.

— Он даже перечитывал сообщения, которые ей приходили на телефон. Но Настя думала, что ревность — это проявление любви, — підтверджує інша подруга, не називається. — У них і справа йшла до весілля. Вже ходили в загс. Але у них не прийняли заяву через проблеми з документами Віталія. Начебто вчасно не поміняв фотографію в паспорті. А ще були нюанси з реєстрацією. Вони планували вирішити ці проблеми й одружитися.

Віталій Чайковський родом із Донеччини. Розлучений, має дитину від першого шлюбу. Офіційно не працює. Гроші на коштовні подарунки брав у батьків, кажуть у прокуратурі.

— Він не має ні постійного місця проживання, ні постійних легальних доходів у Запоріжжі та поза його межами, — коментує прокурор 39-річний Кирило Швець. — Також у місті в нього немає ні родичів, ні друзів.

Зараз ви читаєте новину «Анастасію Ковальову підпалив наречений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають