середа, 17 липня 2019 13:06

У колонії незаконно забивали свиней

У колонії незаконно забивали свиней
Машівська колонія. Фото: poltava.to

На території Машівської виправної колонії №9 виявили худобомогильник та забійний пункт тварин, які експлуатують без дозвільних документів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Полтавської області.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розміщення на території Машівської ВК №9 худобомогильника та забійного пункту тварин без дозвільних документів. Це значно погіршує санітарний стан району.

Забійний пункт надміру заповнений, тут не облаштований дезбар'єр.

"На прилеглій території безконтрольно розміщені рештки тварин у великій кількості. Земельна ділянка у занедбаному стані. По території вільно ходять бездомні тварини. Немає ветсанпропускника", — зазначили у повідомленні від прес-служби.

На ці проблеми не раз реагувала Держпродспоживслужба, виносили приписи керівнику установи, однак недоліки досі не усунули.

Прокуратура Полтавської області розпочала кримінальне провадження стосовно посадових осіб за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання епідемічним та інфекційним захворюванням.

Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині оголосили карантин - знайшли африканську чуму свиней (доповнено)

Уряд Фінляндії на кордоні з Росією планує поставити паркан зі сталевої сітки і колючого дроту для захисту від диких кабанів. Ці свині переносять небезпечний вірус африканської чуми свиней.

Зараз ви читаєте новину «У колонії незаконно забивали свиней». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають