субота, 15 червня 2019 11:16

На день села заспіває народна артистка та організують підвіз на концерт

На день села заспіває народна артистка та організують підвіз на концерт
На день села Филенкове Чутівського району на Полтавщині виступить Народна артистка України Катерина Бужинська. Фото: ukr.media

16 червня святкуватимуть день села Филенкове Чутівського району на Полтавщині. Організують великий концерт із запрошеними артистами.

Про це повідомили на сторінці Чутівської районної ради в соцмережі Facebook.

Концерт відбудеться о 19 год. на стадіоні у селі Филенкове. Участь у ньому візьме народна артистка України Катерина Бужинська та співак Сергій Піскун. По закінченні заходу влаштують святковий фейєрверк.

Для мешканців району організують безкоштовний проїзд до місця концерту. Оприлюднили графік руху безкоштовних автобусів.

З 17:00 із Чутового до Филенкового через село Кочубеївку курсуватимуть автобуси за маршрутом "Райгаз" - "Школа" - "Дмитрівка". Також о 17-й автобуси відправляться одночасно за ще п'ятьма маршрутами:

Грякове – Вільхуватка –Василівка,
Смородщина – Зеленківка (відправлення від сільради),
Сторожове – Войнівка,
Фльорівка – Вільниця – Нова Кочубеївка (від сільради) – Петрівка (від перехрестя шляху на Скороходове),
Федорівка – Стінка – Кантамирівка – Водяне (через Петрівку та Скороходове).

О 18-й виїде автобус із села Іскрівка через Скороходове. У зворотніх напрямках автобуси вирушать з Филенкового о пів на одинадцяту вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На "Районній алеї зірок" нагородили 107 обдарованих дітей

До 10-ї 16 червня 2019 року можна замовити додаткові маршрути за телефоном 0(97) 021 21 97. Кошти на оплату безкоштовного трансфера для місцевих мешканців виділили місцеві фермери.

Співачка Катерина Бужинська презентувала пісню "Ледяная" і розповіла як жити після зради. У кліпі постала напівоголена у прозорому крихітному плащі LOUIS VUITTON.

Зараз ви читаєте новину «На день села заспіває народна артистка та організують підвіз на концерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають