Ексклюзиви
середа, 27 лютого 2019 17:16

Чоловік катав друзів на краденій машині

Чоловік катав друзів на краденій машині
Крадії залишили авто на полі та розійшлися по домівках. Фото: нацполіція

Молодий чоловік із Білої Церкви приїхав у гості в село Трушки та припаркував свою автівку на перехресті вулиць. Коли зібрався повертатись, замість машини виявив тільки осип скла.

Відразу повідомив про викрадення автомобіля ВАЗ-21061 правоохоронцям. Працівники Білоцерківського відділу поліції опитали сусідів, провели будинковий обхід. Жодної інформації, яка б допомогла встановити особу зловмисника, не отримали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні наречені порізали таксиста й викрали його авто

Схожі рештки автоскла правоохоронці виявили на одному з місцевих дворів і встановили молодика, який украв машину. Зловмисником виявився 28-річний місцевий житель.

"Він разом зі своїми товаришами випивав. Коли компанія захотіла продовження веселощів, молодик пішов придбати чергову пляшку. Біля магазину, який уже був зачинений, побачив припаркований автомобіль. Щоб покататися, розбив скло у водійських дверцятах. За допомогою ключа від аналогічного автомобіля, який мав із собою, завів двигун і повернувся до своїх товаришів. Компанія не здогадалася про викрадення машини, тому каталась, доки не закінчилось пальне. Потім покинули серед поля і розійшлися по домівках," - повідомляють упрес-службі поліції Київської області.

Чоловік визнав свою провину. Йому повідомили про підозру у скоєнні злочину за незаконне заволодіння транспортним засобом.

У Київській області викрили банду викрадачів автомобілів. На рахунку організованої групи 12 викрадених авто на території столиці, Київської, Вінницької, Житомирської, Миколаївської та Кіровоградської областей. Перевіряється причетність до викрадення ще десятка автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік катав друзів на краденій машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають