пʼятниця, 14 травня 2010 09:25

Житло в центрі столиці продають за цінами 2006 року

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Монолітно-каркасні висотки на розі вулиць Барбюса й Лумумби матимуть панорамні вікна. У квартирах можна робити будь-яке перепланування
Монолітно-каркасні висотки на розі вулиць Барбюса й Лумумби матимуть панорамні вікна. У квартирах можна робити будь-яке перепланування

Панорамні, на всю стіну вікна матиме житловий комплекс на розі столичних вулиць Барбюса й Лумумби. Це за два квартали від палацу "Україна".

Першу з восьми секцій планують здати восени. Вони матимуть від 17 до 25 поверхів. Загалом розраховані на 663 квартири. На кожну припадатиме по місцю в підземному паркінгу. Найбільше — трикімнатних помешкань. Вони мають до 318 кв. м. У 6-кімнатних квартирах передбачено по три санвузли.

— Переплановувати можна на власний розсуд. Монолітно-каркасна конструкція це дозволяє, — каже Віктор Гусаков із компанії "АВС". — Усі квартири здаються під оздоблення. Зовнішні стіни виготовлені з газобетону, простінки — з цегли. Вентильований фасад оздоблений керамогранітом. Він забезпечує шумоізоляцію і стійкий до перепаду температур.

На першому поверсі облаштують банк, аптеку, хімчистку та стоматологічний кабінет. Також розмістять ресторан, кав"ярню й дитсадок. Для торговельного центру зводять окрему будівлю. Там будуть продуктовий міні-маркет, магазини одягу, косметики й електроніки. Усередині кварталу облаштують дитячі та спортивні майданчики, сквер з альтанками й фонтаном.

Із підземного дворівневого паркінгу до висотки підніматимуть вантажно-пасажирські ліфти. Працюватимуть майстерня й автомийка.

Житло на горішніх поверхах продають по 25 тис. грн/кв. м. Із третього по дев"ятий поверх — від 17,5 тис. Ціни на рівні 2006 року. Приміром, за такими продавали житло в "Дипломат-холі" на столичній вул. Жилянській. Він та новобудова на однаковій відстані від майдану Незалежності. За місяць продається п"ять квартир, розповідає Гусаков.

Зараз ви читаєте новину «Житло в центрі столиці продають за цінами 2006 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути