четвер, 13 серпня 2015 11:50

Зберегти посіви озимих та примножити врожай
6

Озима пшениця займає перше місце за посівними площами в Україні і є головною зерновою культурою завдяки своїм фенологическим особливостям розвитку, а саме посіву з осені. Завдяки цьому, вона максимально ефективно використовує навесні Вологозапаси з зими і дає, як правило, хороший урожай. Але, до весняної вегетації її чекають осінні посухи і перезимовка із загрозою вимерзання. Ще одним бичем стає провокаційна волога, яка здатна значно прорідити посіви.

Прогресивні технології обробітку озимих культур нівелюють вищеперелічені негативні фактори, вдобавок при цьому підвищуючи врожайність. Яскравим прикладом цьому може служити препарат для обробки насіння з властивостями стимулятора ВИМПЕЛ-К®. Унікальність препарату полягає в тому, що він утворює захисну оболонку навколо насіння і захищає їх від несприятливих умов навколишнього середовища (в т.ч. і від провокаційної вологи) до 2-х місяців. ВИМПЕЛ-К® підвищує ефективність протруйників, мікродобрив і біопрепаратів при використанні в бакових сумішах, надійно закріплюючи їх на насінні, при повній сумісності з усіма зареєстрованими.

Завдяки своїм властивостям стимулятора, прилипача, адаптогена, кріопротектори, антістрессанта і антиоксиданту підвищується польова схожість до 10%, активно розвивається коренева система і коефіцієнт кущення збільшується на 33%.

 

Перевагою препарату є також здатність підвищувати вміст цукрів у тканинах озимих культур, що покращує перезимівлю на 11%.

 

Ще однією проблемою осінніх посівів є нестача елементів живлення на початковому етапі розвитку рослин, посилюється при нестачі вологи. Цю проблему ефективно ліквідує комплексне універсальне мікродобриво для обробки посівного матеріалу ОРАКУЛ® насіння, яке містить у своєму складі всі необхідні рослині елементи живлення.

Такий простий і мало витратний агротехнічний прийом як обробка насіння препаратами ВИМПЕЛ-К® і ОРАКУЛ® насіння, дозволяє не тільки зберегти посіви, а й примножити врожай.

Ну, а для тих, хто хоче отримати максимальний потенціал врожайності та якості зерна, група компаній "ДОЛИНА", яка виробляє препарати серій ВИМПЕЛ® і ОРАКУЛ® розробила спеціальну схему застосування на озимих зернових культурах.

 

З такою ж ефективністю ці препарати використовуються і на озимому ріпаку, збільшуючи при цьому вміст цукрів на 8-16% і діаметр кореневої шийки на 18-22%, що в кінцевому рахунку піднімає вміст олії в насінні на 0,8% і врожайність на 2 , 3-10,3 ц / га.

Гарантією ж підвищення врожайності та якості продукції служить багаторічне успішне застосування препаратів ВИМПЕЛ® і ОРАКУЛ® в провідних господарствах у всіх областях України.

p.s. У зв'язку з високою затребуваністю препаратів виробництва групи компаній "ДОЛИНА", на ринку почастішали випадки шахрайства. Тобто невідомі особи пропонують придбати стимулятори росту рослин і мікродобрива невідомих торгових марок, які нібито були спеціально виготовлені для них підприємствами групи компаній "ДОЛИНА" або викрадені з нашого виробництва у великих ємностях і самостійно розфасовані. Виходячи з цього, група компаній "ДОЛИНА" офіційно заявляє, що цими твердженнями Вас вводять в оману з метою шахрайського заволодіння коштами. На території України наше підприємство виробляє і реалізує продукцію тільки під торговими марками ВІМПЕЛ®, ОРАКУЛ® і Агролайт®, з яких - стимулятор росту рослин АГРОЛАЙТ® і препарат для обробки насіння АГРОЛАЙТ®-У виготовлені для ТОВ НВФ "АГРОСВІТ", мікродобриво ОРАКУЛ® біокомплекс виготовлено для ТОВ "Агрозахист Донбас".

Петро Коротецький, науковий консультант групи компаній "ДОЛИНА".

Детальніше ознайомитися з інформацією про характеристики та застосуванні продукції групи компаній "ДОЛИНА" можна на сайті компанії: http://www.dolina.ua

Зараз ви читаєте новину «Зберегти посіви озимих та примножити врожай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути