Ексклюзиви
пʼятниця, 23 липня 2021 15:57

Засновник українського стартапу на AmfAR Cannes Gala 2021

  Український перукар Сергій Воронцов з’явився на Канській червоній доріжці в костюмі від Billionaire та з крокодиловою сумкою Hermes
Український перукар Сергій Воронцов з’явився на Канській червоній доріжці в костюмі від Billionaire та з крокодиловою сумкою Hermes

Благодійний гала-вечір amfAR - головна подія Каннського кінофестивалю, мета якої - збір коштів для боротьби зі СНІДом. Вечір відвідали світові зірки - Орландо Блум, Реджина Кінг, Карін Ройтфельд, Рейчел Броснахен, Вікі Кріпс, Ніна Добрев, Джуліанна Хаф, Белла Торн, Даррен Крісс, Кет Грехем, Стелла Максвелл, Роуз Бертрам і багато інших. Ведучими вечора були актриса Шерон Стоун і режисер Спайк Лі, а за музичну програму відповідала Аліша Кіс.

Серед гостей також був помічений власник українського секретного стартапу SV Atelier (svatelier.org) Сергій Воронцов, відомий своєю співпрацею з Кім Кардаш'ян. Український перукар увірвався до сфери краси з натуральними системами заміщення волосся, які стали дійсно інноваційним продуктом. Ця унікальна технологія запатентована українцем, який таємно створює образи для світових та вітчизняних зірок.

Можемо здогадатись, що можливо цьогоріч у Каннах на червоній доріжці голлівудські зірки були з українським системами заміщення.

"Ми активно ведемо сторінки у соціальних мережах, особливо Instagram. Але там ви можете побачити всього 10% наших клієнтів, інші 90% воліють зберегти конфіденційність і ми поважаємо це. Ми з повною впевненістю можемо заявити, що аналогів нашим системам немає у світі", - стверджує Воронцов.

Чим же такі особливі ці системи, що припали до душі не лише українським красуням, а й панянкам за кордоном?

По-перше, відрізнити систему заміщення від свого натурального волосся практично неможливо. Умілі постижери ретельно працюють над кожною системою, вручну закріплюючи волосинки на надтонкій сіточці або мереживі.

По-друге, для виробів використовується виключно слов'янське волосся преміум якості, котре проходить декілька етапів селекції - до рук фахівців потрапляє лише найкращий матеріал.

Важливий фактор - досвід, адже SV Atelier створює системи та перуки вже понад 5 років. У команді компанії працюють висококваліфіковані фахівці, котрі знаються на своїй справі.

"Наш бренд - це про любов до себе. Бути сміливим та відчувати свободу бути різним - головна ідея SV Atelier", - ділиться засновник стартапу.

Зараз ви читаєте новину «Засновник українського стартапу на AmfAR Cannes Gala 2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути