четвер, 25 лютого 2021 15:19

Запчастини вихлопної системи виробника Bosal

Багато автовласників, хто робив ремонт вихлопної системи з заміною будь-яких компонентів, напевно зустрічали номенклатурні позначення запчастин виробництва відомої на весь світ компанії Bosal. На ринку нашої країни вироби цього бренду з'явилися досить давно, хоча і відрізнялися високими цінами.

Однак така ситуація існувала до недавнього часу. Після відкриття виробничої лінії в Україні, продукція компанії Босал стала привабливою за ціною при збереженні відповідності якості. Це хороша можливість зробити заміну глушника, резонатора або приймальної труби на якісну та вигідну за ціною запчастину.

 

Компанія Bosal, трохи історії

Свою історію компанія Bosal почала в далекому 1923 році в м. Алкмар (Голландія). По суті, вона стала одним з перших виробників, що створювали вихлопні системи для автомобілів. Згодом бренд став випускати свою продукцію під торговою маркою Bosal, це сталося з 1945 року.

Згодом компанія відкрила 31 завод по всьому світу, і в її складі налічується 4 дослідних наукові центри. Головний офіс компанії знаходиться в бельгійському місті Люммен. Свої товари фірма поставляє на заводи таких відомих гігантів автомобілебудування, як: Audi, GM, Renault, Land Rover, Mazda, Volkswagen, Volvo і т. д.

Особливості запчастин вихлопної системи Босал

 

Якими особливостями володіють вироби для вихлопної системи вироблені Босал? Тут можна виділити:

• обов'язкова наявність на поверхні деталей захисного алюмінієвого шару, їх виготовляють з алюмінізованої сталі;
• якісна проробка сполучних швів, що перешкоджає пошкоджень і передчасної корозії;
• точна відповідність виробів розмірами і геометричним формам, характерним рідним виробам, встановленим в вихлоп;
• відповідність способу кріплення і підвісів.
Свої запчастини Bosal виготовляє під моделі і марки автомобілів з урахуванням таких їх параметрів:
• модифікації моделі автомобіля;
• типу кузова і року випуску;
• технічних характеристик двигуна;
• варіанта виконання паливної системи;
• особливостей кріплення в вихлопну систему і до нижньої частини кузова авто.

Якщо ви купуєте продукцію цього виробника, і вибираєте її точно під ваш автомобіль, то запчастина ставиться на стандартну штатну позицію в вихлопну систему. Доопрацювання вихлопу або адаптація до вихлопу самої запчастини не потрібна.

Наявність алюмінієвого захисного шару (алюмінізація), є обов'язковим елементом для виробників з країн Європейського Союзу. Такий шар захищає сталь від корозії, що позитивно позначається на терміні експлуатації глушника, резонатора або приймальної труби.

Глушник Босал українського виробництва, в чому різниця і переваги

Відкриття виробництва в Україні компанією Bosal дає можливість для нашого ринку використовувати продукцію цього бренду. При створенні деталей також використовується алюмінізована сталь, а контроль якості на виробництві відповідає стандартним критеріям контролю, встановленого цим брендом і на інших його заводах. Це говорить про те, що створена в нашій країні продукція матиме якість аналогічна європейській. Саме виробництво відкрито в Запоріжжі на потужностях заводу АвтоЗАЗ, хоча саме підприємство є окремою юридичною особою.

Відкриття виробництва у нас в країні дає можливість відчутно знизити ціну на таку продукцію. Таким чином, за ціновим критерієм вона стає конкурентоспроможною, а значить є можливість купити її за хорошою ціною.

Природно, вихід на ринок нашої країни передбачає виробництво вихлопних систем для автомобілів, які найбільш популярні саме у нас. Тому є можливість придбати глушники, резонатори або прийомні труби на такі особливо популярні у нас в країні автомобілі, як: Деу Ланос/Сенс, бюджетні моделі Рено і навіть на ВАЗ.

 

Де купити глушник Bosal?

Якщо ви хочете підібрати глушник Bosal на ваш автомобіль, то знайти підходящий варіант запчастини у вас є можливість у нашому інтернет-магазині "Глушители ЗП". Ми пропонуємо такі вироби до системи глушника під найбільш відомі і поширені моделі автомобілів в нашій країні. Асортимент продукції Босал постійно розширюється, тому охоплення ринку також зростає.

Якщо ви хочете підібрати запчастину цього бренду, то розгляньте асортимент нашого сайту: https://glushitel.zp.ua. Більш детальну інформацію про продукцію ви можете отримати, зв'язавшись з менеджерами магазину. Замовити запчастини можна за телефонами:

(066) 032-53-30
(098) 605-37-87

Порівняти ціни на продукцію цього виробника можна з аналогічними деталями інших брендів, наприклад, із запчастинами польського Polmostrow. Також тут можна вивчити відгуки на порівняно нові для нашого ринку вироби.

Зараз ви читаєте новину «Запчастини вихлопної системи виробника Bosal». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути