середа, 13 травня 2020 16:23

Замовте найсмачніші суші у Києві

Звісно, що за період карантину усі вже звикли до доставки продуктів і різних акцій. Але замовити смачні суші і не помилитись з вибором, не так просто. Адже для якісної страви важливі свіжі продукти і гарна подача.

  Якісні суші - це витвір мистецтва
Якісні суші - це витвір мистецтва

Найбільш якісна доставка суші в Києві на сайті sushihata.ua. До кінця травня тут діє акція, згідно якої, замовивши 4 великих суші-роли, ви платите виключно за два. Іменинникам у день народження зроблять знижку на замовлення у розмірі 15%. Також багато різноманітних акцій та подарунків для постійних клієнтів, про які говорять оператори при кожному замовленні.

"Якісні суші це витвір мистецтва. Потрібно знати, який рис використати, скільки сиру і як саме покласти, щоб суші було смачним і гарним на вигляд. Цьому потрібно вчитися і не один рік. У "СушіХаті працює професійний шеф-повар із 15-річним стажем роботи. Тому, саме тут суші завжди збалансовані за смаком і дуже гарно оформлені. Коли користувалась іншими доставками, бувало таке, що прийшли наче суші, але смак ніякий, а всередині один сир та рис. Тут такого не буває. Ти точно розумієш, за, що платиш", - пишуть клієнти сайту.

Більшість людей гарно відгукується про сашимі (нарізку із сирої риби - gazeta.ua), яка тут є надзвичайно свіжою.

"Перше сашимі з лосося спробувала в Японії. Кілька разів намагалась замовляти в Україні, але в більшості закладів воно не дуже якісне. Із цією стравою познайомилась тут випадково. Із дівчатами замовляли роли і оператор порадила щось дозамовити на невелику суму, щоб отримати подарунок. Це було сашимі, яке на моє здивування виявилось ідеальним", - пише Ольга з Києва.

  Якісні суші - це витвір мистецтва
Якісні суші - це витвір мистецтва

Основні переваги sushihata.ua

• можливість замовити суші, гарячі страви, салати із морепродуктами, супи;
• компанія має власну службу доставки і може гордитися швидкістю обслуговування. По Києву це займає від 40 хвилин до години;
• здійснюється доставка за місто, але вартість обговорюється в кожному окремому випадку.

Слід відзначити, що сайт має 100% позитивний рейтинг серед замовників. Ціни прийнятні, скажімо сет із суші можна замовити від 150 грн, найбільший сет на 1,5 кілограми суші обійдеться в 1121 грн, а сашимі коштує 80 грн.

Зараз ви читаєте новину «Замовте найсмачніші суші у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути