середа, 18 вересня 2019 12:43

З чого почати вивчати англійську мову: рекомендації від школи ESL

З чого почати вивчати англійську мову: рекомендації від школи ESL
Як розпочати вчити англійську? Фото: 24 Канал

Найскладніше зробити перший крок: записатися до школи, підібрати програму навчання і виробити нову звичку — систематично вчитися.

Фахівці ESL діляться порадами: на що звернути увагу при виборі школи, як перебороти страх і вже через місяць говорити зі співрозмовниками англійською мовою.

Виберіть школу і програму навчання

Зверніть увагу, у всіх школах різний підхід до навчання. Наприклад, деякi школи роблять ухил на вивчення теорії чи на підвищення граматичних навичок. Ми в ESL робимо все навпаки: 80% часу на заняттях вчимося писати, говорити і слухати, а 20% — закріплюємо граматику в мовних конструкціях.

Ми практикуємо групові заняття, щоб завжди була можливість спілкуватися з різними учнями, а не тільки з викладачем. Індивідуальні заняття не проводимо.

Повторюйте, щоб закріпити знання

Відвідувати всі заняття тільки півсправи. Щоб швидко навчатися, вам потрібно повторювати матеріали самостійно. Так ви швидше вивчите слова, правила вимови і написання слів.

Обов'язково повертайтеся до пройдених тем через 2-3 тижні після їх вивчення. Ви зрозумієте, де залишилися "сліпі плями", — і зможете повторити ці матеріали.

Не поспішайте

Звичайно, у вас буде бажання робити не тільки домашні завдання, а й займатися додатково. Рекомендуємо не перевантажувати себе, щоб увага не розсіювалася на безліч уроків.

Фахівці ESL рекомендують приділяти мові щодня по 40 хвилин або вчити нові матеріали через день по 60 хвилин. Така методика дозволить вам не пропускати важливі моменти і зробить навчання якіснішим.

Привчайте себе до різного контенту

Навіть якщо ви тільки починаєте вчити мову, рекомендуємо:

● знайти собі співрозмовника. Пробуйте писати і говорити англійською, не бійтеся помилятися — ви поступово навчитеся говорити правильно;
● дивитися серіали із субтитрами і слухати подкасти для новачків. Так ви навчитеся швидко сприймати англійську на слух.

Висновки

Ви здивуєтеся, але англійська мова виявиться не такою складною, якщо систематично працювати над собою: вчити слова, правила, граматику і тренуватися в діалогах.

Записуйтеся на пробний урок в ESL — і ми покажемо як легко вчити мову за нашою методикою. Вже через місяць навчання ви почнете говорити, а через 4,5 — зможете впевнено спілкуватися англійською мовою.

Зараз ви читаєте новину «З чого почати вивчати англійську мову: рекомендації від школи ESL». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути