Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 18:19

"Вибір року – 2017": житловий комплекс "Лісовий квартал" знову один із перших

"Вибір року – 2017": житловий комплекс "Лісовий квартал" знову один із перших
Експерти і споживачі в черговий раз обрали ЖК "Лісовий квартал" фаворитом

Експерти та споживачі, що брали участь у голосуванні за переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року – 2017", вчергове підтримали ЖК "Лісовий квартал". Флагманський проект компанії "Альянс Новобуд", що займається комплексним розвитком одного з мікрорайонів Броварів, визнаний кращим у номінації "Житловий комплекс року комфорт-класу Київської області". Про це стало відомо під час урочистої церемонії нагородження переможців, що відбулася минулої суботи в Regent Hill. Показово, що даний комплекс одержує статуетку "Вибір року" не вперше. У грудні минулого року "Лісовий квартал" уже перемагав у категорії "Житловий комплекс року Київської області".

"Ми раді знову одержати визнання експертного співтовариства і простих українців, що брали участь в оцінці номінантів. ЖК "Лісовий квартал" продовжує розвиватися: з'являються нові будинки, удосконалюється інфраструктура, відкриваються соціальні об'єкти тощо. І якщо другий рік поспіль споживачі й експерти називають нас кращими, значить, ми рухаємося в правильному напрямку", – зазначила після одержання премії Ольга Момчилович, керівник служби маркетингу компанії "Альянс Новобуд".

Крім двох премій конкурсу "Вибір року" ЖК "Лісовий квартал" має у своєму активі перемогу в Загальнонаціональній програмі "Людина року – 2016" (номінація "Житловий комплекс року") і перемогу в премії "Український Будівельний Олімп" (номінація "Комфортне житло європейського рівня").

Міжнародний фестиваль-конкурс "Вибір року" проводиться в Україні з 2001 року. Перемога в тій чи іншій номінації визначається за прозорою методикою, заснованою на підсумовуванні результатів маркетингового дослідження споживчих переваг, оцінки експертною радою якісних характеристик товару/послуги, висновків рекламної комісії щодо просування товару/послуги на ринку, думки високого журі й оргкомітету Фестивалю-конкурсу.

Зараз ви читаєте новину «"Вибір року – 2017": житловий комплекс "Лісовий квартал" знову один із перших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути