вівторок, 27 лютого 2018 16:06

У санаторії "Червона калина" пацієнти повертаються до життя

  Лісопаркова територія санаторію "Червона калина" має дендропарк (12 га) та хвойний ліс, що в цілому складає 26 га
Лісопаркова територія санаторію "Червона калина" має дендропарк (12 га) та хвойний ліс, що в цілому складає 26 га

- Рік тому син потрапив у ДТП. Ледве живий залишився. Все ніби добре, але дуже пошкодив органи руху та опори. Часто жалівся на болі чи дискомфорт, важко було ходити. Та й після всього, отримав стрес. Постійно такий пригнічений ходив. Лікар сказав, що фактично він здоровий, а для профілактики можна поїхати в санаторій,- розповідає 50-річна Ірина Квітнева зі Стрия на Львівщині.

Сусідка порадила їй санаторій "Червона калина" у селі Жобрин Рівненського району. У тої сестра нещодавно туди їздила і їй дуже сподобалось.

- Мені таки вдалося вмовити сина поїхати в цей санаторій. Йому одразу призначили курс (глинолікування). Глина — джерело мінералів і мікроелементів. Вони проникають крізь шкіру, насичують організм. Його лікували сульфідною гряззю. За кілька днів син одразу відчув покращення.

Санаторій "Червона калина" розташований у сосновому лісі на березі озера. У закладі лікують хвороби дихальної, нервової системи, органів руху та опори, серцево-судинної системи і шлунково-кишкового тракту.

- Йому ще дуже сподобався підводний душ-масаж. Казав, що вода його заспокоює. З часом я побачила, що син справді повертається до життя. А особливо він любив гуляти сосновим лісом. Раніше ніколи не помічала, аби йому це приносило стільки задоволення, - каже жінка.

Лісопаркова територія санаторію має дендропарк "Червона калина" (12 га) та хвойний ліс, що в цілому складає 26 га.

- За час перебування в закладі я й сама встигла підкріпипи організм. Ніколи не любила всі ці таблетки, уколи. А в санаторії ("Червона калина") виявляється використовують ще й фітотерапію. Тому я вже насолодилася відварами з лікувальних трав, вітамінними компотами і свіжовичавленими соками. Відразу відчула, що організм став сильнішим і стійкішим до хвороб. Повернулися з сином додому вже іншими людьми.

  Лісопаркова територія санаторію "Червона калина" має дендропарк (12 га) та хвойний ліс, що в цілому складає 26 га
Лісопаркова територія санаторію "Червона калина" має дендропарк (12 га) та хвойний ліс, що в цілому складає 26 га

Колектив курорту набув чималого досвіду в оздоровленні жителів із забруднених радіаційних зон, тому особлива увага приділяється безмедикаментозним методикам.

Після процедур пацієнти санаторію приймають сонячні ванни, плавають на човнах, катамаранах, рибалять.

Україна, вул. Лісова, 1, с. Жобрин, Рівненський р н., Рівненська обл., санаторій "Червона калина". Тел./факс: 0(362) 61 84 80, 61 84 60, 0(97) 73 60 098

е-mail: [email protected]

www.chervona-kalina.rv.ua

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Червона калина" пацієнти повертаються до життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути