пʼятниця, 31 травня 2013 09:30

У "МедЦентрСервіс" ерозію шийки матки успішно лікують радіохвилею

 

Дисплазія (ерозія) шийки матки - захворювання, що спіткає багатьох сучасних жінок. На ранніх стадіях хвороба не має характерних проявів і розвивається непомітно. Дисплазія шийки матки - це передраковий стан. Якщо її не лікувати, може призвести до розвитку раку шийки матки.

Сьогодні захворювання дедалі частіше зустрічається у молодих жінок і дівчат - стверджує головний лікар "МедЦентрСервіс" Скоробогатий В'ячеслав Цезарович.

 

Причини, що призводять до дисплазії, різноманітні. Перш за все, це наявність папіломавірусної інфекції в організмі. Крім того, дисплазію можуть спровокувати запальні захворювання статевих органів, особливо викликані такими статевими інфекціями, як: хламідії, уреаплазми, мікоплазми, вірус герпесу. Вірогідність цієї недуги зростає при гормональному дисбалансі в жіночому організмі, що призводить до порушення менструального циклу.

Щорічний гінекологічний огляд - не просто необхідність, це - гарантія особистої безпеки кожної жінки. Як правило, під час профілактичного огляду роблять кольпоскопію (огляд шийки матки спеціальним приладом), УЗД та беруть цитологічний мазок (ПАП-тест).

Жінкам, які ведуть активне статеве життя, незайвим буде регулярне обстеження на інфекції, що передаються статевим шляхом, і аналіз на папіломавірус.

Максимальну ефективність обстеження у клініці "МедЦентрСервіс" гарантує висока кваліфікація лікарів і сучасне обладнання. Використання відеокольпоскопа дозволяє проводити фотофіксацію і стежити за динамікою змін. Аналізи роблять на базі кращих лабораторій, у максимально стислі строки. Ультразвукове дослідження вагінальним датчиком рекомендоване пацієнткам під час профілактичного огляду, а також жінкам, які мають дисплазію.

Тактика лікування дисплазії залежить від ступеня захворювання.

Йдучи в ногу з часом, досвідчені гінекологи клініки "МедЦентрСервіс" застосовують радіохвильовий метод лікування дисплазії шийки матки, що є передовим, сучасним, максимально щадним, таким, що практично запобігає ускладненням.

Лікар - гінеколог клініки Кривошеїна Тетяна Юріївна розповідає:

- Перевагою радіохвильової хірургії є швидкість і безболісність процедури, мінімальний ризик кровотечі, відсутність рубців після видалення, швидке загоєння й епітелізація. Метод є оптимальним для лікування жінок, які ще не народжували. На відміну від методу видалення дисплазії лазером і методом кріодеструкції (виморожування рідким азотом), патологічна тканина, видалена радіохвильовою петлею, не ушкоджується (це дозволяє максимально точно провести гістологічне дослідження видалених тканин).

 

Детальніше про причини, діагностику, лікування та профілактику дисплазії і ерозії шийки матки Ви можете прочитати на сайті "МедЦентрСервіс"

Клініка "МедЦентрСервіс" зручно розташована в Печерському районі Києва, має гарну транспортну розв'язку і парковку, комфортний графік роботи.

Чекаємо на Вас у нашій клініці по буднях із 8-00 до 20-00, у суботу з 8-00 до 19-00.

Наша адреса:

м. Київ, Печерськ, вул. Кловський узвіз, 18.

Наші телефони:

(044) 280-0152,

(096) 280-0152,

(044) 237-9067,

(063) 237-9067.

Ми на Карті Києва

 

Зараз ви читаєте новину « У "МедЦентрСервіс" ерозію шийки матки успішно лікують радіохвилею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути