четвер, 24 червня 2021 18:32

У яких БК дають фрібет за реєстрацію в 2021 році

Фрібет, або безкоштовна ставка, є найлояльнішим по відношенню до гравця видом бонусу. На жаль, фрібет можна отримати далеко не в усіх букмекерських конторах. На постійній основі фрібет надають одиниці російських легальних БК - це БК Вінлайн і БК Олімп. Але до проведення ЄВРО-2020 ряд букмекерських контор анонсували акції з надання фрібета - це Паріматч, Леон, Бетсіті.

Фрібет від Паріматч

 

Безкоштовну ставку розміром у 1000 рублів у БК Паріматч можна отримати, якщо пройти реєстрацію в період з 28 травня по 11 липня 2021 року. Для отримання фрібета гравець повинен поповнити свій ігровий депозит на суму від 50 рублів. Після цього протягом 72 годин на бонусний рахунок гравця надійде 1000 рублів, яку він повинен відіграти однієї ставкою на будь-яку подію з коефіцієнтом від 1,01.

Якщо ставка гравця по фрібету зіграє, на депозитний рахунок гравця протягом 24 годин буде зарахований чистий виграш по фрібету від Парі Матч.

Фрібет в Winline

 

Адміністрація БК Вінлайн надає фрібет розміром у 1000 рублів усім новим клієнтам, які проходять реєстрацію через мобільний додаток Вінлайн. Акція "Безумовно твій" діє на постійній основі. Отриманий фрібет гравець може поставити на будь-яку подію з будь-яким коефіцієнтом. Якщо ставка по фрібету зіграє, на рахунок гравця буде зарахований чистий виграш за такою ставкою.

Фрібет в БК Leon

 
БК Леон до ЄВРО-2020 запустив відразу три бонусні акції, під час яких надає фрібети своїм клієнтам.

20 000 рублів фрібетами

Усі нові гравці, які пройшли реєстрацію в БК Леон після 5 травня 2021 року і дали згоду на участь в акції, після кожного поповнення свого ігрового депозиту на суму від 500 рублів на свій бонусний рахунок отримують фрібет 1000 рублів. Отриманий фрібет необхідно відіграти ставкою з коефіцієнтом не нижче 1,70 протягом 2 діб з моменту отримання. Якщо ставка по фрібету виграє, на депозитний рахунок гравця буде зарахований чистий виграш за ставкою з фрібетом, який також необхідно буде відіграти протягом 200 годин в десятикратному розмірі ставками в 500 рублів на події з коефіцієнтом 1,50-3,00. Лише тільки після розрахунку останньої десятої ставки гравець зможе вивести суму, яка накопичилася на його бонусному рахунку. Дану процедуру отримання і відіграшу фрібета гравець може проходити до 20 разів.

Єврофрібет

В акції беруть участь нові гравці, які зареєструвалися в БК Леон після 11 червня 2021 року, завантажили і встановили на свій смартфон мобільний додаток Леон. Для отримання фрібета гравець повинен дати згоду на участь в акції через мобільний додаток, після чого на його бонусний рахунок надійде фрібет 1000 руб., який необхідно відіграти протягом 3 діб, зробивши ставку на будь-який матч ЄВРО-2020 з будь-яким коефіцієнтом. Якщо така ставка зіграє, гравцеві буде зарахований чистий виграш за ставкою.

Сюрприз - Фрібет

Для участі в акції необхідно пройти реєстрацію в БК Леон і робити ставки від 500 рублів на матчі ЄВРО-2020 з коефіцієнтами не менше 1,70. За кожну таку третю зроблену ставку гравець буде отримувати фрібет 500 рублів, який треба буде відіграти ставкою на будь-який матч ЄВРО-2020 з коефіцієнтом не нижче 2,00. Дану процедуру гравець може проходити до 10 разів.

Зараз ви читаєте новину «У яких БК дають фрібет за реєстрацію в 2021 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути