Ексклюзиви
вівторок, 20 листопада 2012 09:00

У медичному центрі "МЕДНЕАН" лікують за 5 напрямами

 

Рух можна відновити лише рухом. Саме тому для лікування проблем зі спиною та суглобами ми використовуємо мануальну терапію. Побачити сьогодні здоровий хребет можна надзвичайно рідко. Навіть ті, хто не відчуває дискомфорту, після мануальної терапії почувають себе зовсім по-новому. Літні люди вже звичні до болю, тому сприймають його як належне і не звертають уваги на те, що біль їх може і не турбувати зовсім. Треба лише пройти реабілітаційний курс. Мануальна терапія у разі виникнення проблем, а також здоровий спосіб життя – це ключ у подоланні усіх хвороб, — каже головний лікар клініки "МЕДНЕАН", що в Чернівцях, невролог Андрій Нечай.

Протягом 11 років він використовує власну методику лікування пацієнтів, які мають негаразди зі спиною та суглобами. Пріоритетний напрямок медиків у центрі — реабілітація після травм, лікування вроджених пороків опорно-рухового апарату і спортивна реабілітація. Робота у медцентрі ведеться за 5 напрямами: вертебрологія (захворювання хребта), лікування захворювань суглобів, лікування та реабілітація опорно-рухового апарату, спортивна реабілітація та корекція фігури

— У клініці працюють фахівці з високим професійним рівнем. Їхня робота з пацієнтами спрямована на те, чим, на жаль, не займається сучасна медицина. А саме на відновлення й реабілітацію пацієнта. Адже медикаментозне лікування усуває передусім симптоми захворювання, а не причину його виникнення. Чого не скажеш про мануальну терапію у медичному центрі "МЕДНЕАН", — говорить Андрій Нечай.

Крім мануальної терапії, у центрі проводять такі процедури, як ударно-хвильова терапія, лазеротерапія, ультразвукова, магнітотерапія, електротерапія, пресотерапія, інфрачервона сауна. До медичного закладу приїздять лікуватися з Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей.

— Аби нашим пацієнтам з інших областей комфортно було перебувати, ми створили готель при центрі. На стаціонарі можемо прийняти 30 людей. Є різні номери — зі зручностями в середині, або на коридорі, - розповідає Андрій. - Є хороша їдальня, де пропонують пацієнтам триразове харчування. Подбали ми і про дозвілля — у приміщенні є більярд та інтернет для молоді. Оскільки наш заклад розташований край лісу, то можна приємно відпочити на природі.

Ще одна унікальність медичного центру "МЕДНЕАН" — це його постійний розвиток і вдосконалення.

- Аби розширити спектр послуг, ми слідкуємо за останніми новинами у світі медицини. У нас з'явилися нові методи безмедикаментозного лікування опорно-рухового апарату та суглобів, яких немає в Україні. Мова йде про лазерну HILT-терапію, що дає змогу відновити хрящ без хірургічного та медикаментозного втручання. Ця методика є цілком безпечною, адже лазер може проникати в тіло на глибину до 8 сантиметрів і при цьому не ушкодити шкіру. Також у медичному центрі відбуватиметься сухе професійне витягування суглобів та підводне — хребта, — розповідає лікар.

У клініці можна проходити тривалий лікувальний курс. Тут одночасно можуть перебувати 14 пацієнтів. Ціни на лікування та проживання у медичному центрі є доступними для всіх верств населення.

Забудьте про ліки, часті відвідування лікарень, таблетки чи уколи. Курс мануальної терапії у медичному центрі "МЕДНЕАН" дасть вам нове дихання та поверне радість руху. Центр розташований у Чернівцях, на вул. Прип'ятській, 6а (район Цецино). Проконсультуватися можна за тел.: 0(372) 567 100, 0(96) 923 25 33.

www.mednean.com.ua

Зараз ви читаєте новину «У медичному центрі "МЕДНЕАН" лікують за 5 напрямами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути