середа, 25 березня 2020 17:22

ТВ онлайн для всіх: Ланет.TV дарує промокод для перегляду ТВ-каналів Viasat

Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом

В Україні введені обмежувальні заходи в зв'язку з епідемією коронавірусу: закриті всі розважальні установи, скасовано заходи, і заради збереження здоров'я свого і своїх близьких влада просить українців дотримуватися карантину. І більшість громадян, які перебувають в самоізоляції, відкривають ТВ програму і шукають, що подивитися.

  Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом
Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом

Прекрасне рішення — скористатися спеціальним сервісом для перегляду каналів через Інтернет. Завдяки наявності інтернет-телебачення можна дивитися ТБ онлайн з будь-якого пристрою з доступом в Інтернет і в будь-якому місці. Інтернет ТБ має такі переваги:

● широкий вибір каналів;
● інтерактивність;
● висока якість зображення;
● можливість дивитися фільми онлайн, серіали, новини та пізнавальні передачі в прямому ефірі.

Фактично, це перегляд телевізора онлайн. Інтерактивна ТВ програма допоможе вибрати цікаві передачі та проводити час в своє задоволення.

Як дивитися ТБ через Інтернет? Для цього, в першу чергу, необхідно вибрати відповідний сервіс ТБ онлайн. Одним з таких сервісів є Ланет.TV. Після реєстрації в сервісі новий користувач може дивитися онлайн ТВ канали в безкоштовному пакеті /PROMO, розбираючись у функціоналі та оцінюючи переваги сервісу. Серед останніх — можливість користуватися сервісом, будучи абонентом абсолютно будь-якого інтернет-провайдера.

Користуючись вбудованою телепрограмою, ви можете вибирати цікавий контент і дивитися канали онлайн різних напрямків: новинні та інформаційні, освітні, розважальні, спортивні, дитячі і т.д. Зокрема Megogo Live, TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action, VIP Premiere, VIP Megahit, VIP Comedy, Sony Turbo.

  Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом
Ланет.TV пропонує українцям на карантині дивитися топові ТВ-канали за промокодом

Однак у безкоштовного пакету є обмеження щодо кількості та різноманітності телеканалів, тому варто обрати платний тариф і регулярно оплачувати обраний пакет каналів, щоб дивитися телебачення онлайн.

У зв'язку з нинішньою ситуацією, бажаючи скрасити українцям час в карантині, Ланет.TV надає новим користувачам промокод tv_karantyn для перегляду ТБ онлайн на Ланет.TV, з яким ви отримаєте доступ до нових і вже культових фільмів і серіалів, шоу, новин, спортивних трансляцій та інших програм ТБ.

Як підключити Ланет.TV і скористатися промокодом?

Щоб отримати доступ до каналів, вам необхідно лише:

● завантажити додаток Ланет.TV в магазині Google Play або зайти на сайті Ланет.TV;
● Пройти реєстрацію та підтвердити вказаний номер телефону;
● В розділі Рахунок активувати промокод.

Готово, тепер можна вибрати цікаву для вас передачу в ТВ програмі та дивитися фільми онлайн, серіали, свіжі світові новини та інший цікавий контент.

З сервісом Ланет.TV можна дивитися такі телеканали онлайн: ICTV, СТБ, Новий канал, Інтер, 1+1, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші.

Зараз ви читаєте новину «ТВ онлайн для всіх: Ланет.TV дарує промокод для перегляду ТВ-каналів Viasat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути