понеділок, 18 січня 2021 14:12

ТОП-3 найдорожчих набори Lego

Спочатку конструктор датського бренду LEGO мало чим виділявся серед подібних іграшок. Це були невеликі набори, деталі яких дозволяли просто добре провести час і розвивати дрібну моторику. Сьогодні компанія стала справжнім брендом, на який рівняються інші виробники іграшок. Розроблено безліч серій, у кожній з яких налічуються десятки комплектів. Від мінімалістичного набору до комп'ютеризованого робота — це все про LEGO.

Достатньо просто звернути увагу на серію LEGO Star Wars, щоб зрозуміти, наскільки ретельно компанія підходить до розробки і випуску продукції. Пропонуємо ознайомитися з найбільш дорогими наборами.

 

LEGO Star Wars Сокіл Тисячоліття

Виділяється не тільки високою ціною, але і максимальною деталізацією. Модель зібрала 7541 деталь. Верхня частина корпусу за необхідності знімається навіть після остаточної збірки, тому ви з легкістю зможете отримати доступ до:

● артилерійської станції;
● заднього відсіку;
● головного трюму.

Додатково в комплекті присутні 8 фігурок героїв франшизи, що дозволить розігрувати класичні сцени улюбленого фільму.

LEGO NINJAGO Ніндзяго Сіті

Комплект б'є рекорди за максимальною деталізацією. Використовуючи 4867 деталей, ви зможете зібрати трирівневе місто і самостійно контролювати насиченість його життя. Для цього присутні 19 фігурок, які постійно пересуваються вулицями, кафетеріями і насолоджуються життям.

Набір повністю складається з пластикових деталей. Деякі частини рухливі, що додає ще більше чарівності в реалізацію міського проєкту. Ви з легкістю зможете перетворити звичний світ, додавши до нього кілька нових елементів із інших наборів.

LEGO Super Heroes Гелікарріер

Якщо ви шанувальник "Месників", набір не залишить байдужим. Підкоріть небеса разом із героями фільмів. Врятуйте Заковію, сховайтеся від переслідування, насолоджуйтеся пригодами разом із 2996 деталями й Ф'юрі, Чорною Вдовою, Капітаном Америкою та іншими героями франшизи. Додатково використано кілька допоміжних фігурок.

Підготуйте винищувачі до бою, налаштуйте розвідників до польоту, а також ведіть бої просто на палубі. Для сюжетних ігор вам відкриті не тільки верхня частина, але і різні відсіки, будь-яке внутрішнє оздоблення корабля.

У комплекті представлена спеціальна табличка, на якій показані технічні характеристики реального Гелікарріера з фільму "Месники" і "Ера Альтрона". Для таблиці передбачена окрема підставка.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-3 найдорожчих набори Lego». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути