понеділок, 24 липня 2017 09:15

Техніка від АК "Фаворит" - новий рівень вашого успіху

Перед сучасними фермерами стоїть серйозна проблема – як правильно вибрати сільськогосподарську техніку. На сьогоднішньому ринку агротехніки є великий вибір, але не завжди вони виправдовують сподівання.

"Зараз пропонують і продають багато неякісної техніки. Бували випадки, що гектари землі простоювали, бо навесні сівалка погано спрацювала. Аби цього не трапилося, треба замовляти машини перевірених виробників", - радить фермер з 20-річним досвідом Іван Палюш. Співпрацює з компанією "Фаворит".

 

АК "Фаворит" працює з 2006 року. Через 1 рік після заснування компанія стала лідером продажу зернових сівалок, культиваторів власного виробництва. Працює з Росією, Молдовою, Литвою, Казахстаном. У 2012 році АК "Фаворит" вийшов на міжнародний ринок як потужний та надійний виробник та постачальник якісної сільськогосподарської техніки.

Компанія при виробництві сільськогосподарської техніки застосовує високі технології та інноваційні розробки. Співпрацює лише з провідними брендами, продає тільки сертифіковану продукцію.
У АК "Фаворит" створена багаторівнева система контролю якості техніки власного виробництва. Перед тим, як техніка потрапить до клієнта, її ретельно перевіряють на наявність браків та дефектів.

"У цій компанії я замовив зернову сівалку. Вибирав серед 15 моделей вітчизняного виробництва. Вони - різні по ширині захвату, пристосовані для різних видів насіння та культур. Вибрав таку, яка не лише сіє, а й одночасно вносить добрива в землю. Також там придбав культиватор. Ним обробляю поле - виконую міжрядний обробіток і вношу мінеральні добрива", - зазначає фермер.

 

Крім техніки, у компанії можна замовити гербіциди, фунгіциди, інсектициди, якісне насіння світових брендів Syngenta, Bayer, DuPond, BASF, тощо.
На сайті АК "Фаворит" серед 1050 товарних позицій клієнти обирають саме те, що шукають. Вони мають можливість отримати консультацію у кваліфікованого менеджера. Покупку отримують вчасно і без проблем.

Зараз ви читаєте новину «Техніка від АК "Фаворит" - новий рівень вашого успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути