четвер, 01 листопада 2012 14:32

Subaru Outback нового покоління дістався до України

Компанія "Субару Україна" повідомляє про те, що з 1 листопада 2012 року в Україні стартують продажі моделі Subaru Outback 2013 модельного року. Новий дизайн Outback вирізняється оновленими фірмовими ґратками радіатора, передньою оптикою та новим бампером із збільшеними протитуманними фарами. Перемикач електронного стоянкового гальма перенесено на нове місце, аби поліпшити ергономіку робочого місця водія. В центрі панелі приладів з'явився 3,5-дюймовий рідкокристалічний дисплей, який додав виразності комбінації приладів. Змінилося й кермо - тепер воно аналогічне встановленому в моделі Impreza.

Помітно освіжилася й кольорова гамма автомобіля: сріблястий колір центральної панелі змінили на чорний металік, додавши строгості передній панелі. Так, Subaru Outback 2013 модельного року отримав чотири нові кольори кузова: Burnished Bronze Metallic (бронзовий), Deep Sea Blue Pearl (темно-синій), Venetian Red Pearl (насичений червоний), Dark Grey Metallic (темно-сірий).

Для поліпшення характеристик кермового управління проведено модернізацію електропідсилювача керма. При цьому кожен елемент шасі і кузова вдосконалено для забезпечення стабільності на прямих і в поворотах, щоб гарантувати саме такий рух автомобіля, якого чекає водій.

Оновилася і система курсової стійкості VDC, яка разом з вдосконаленим кермовим управлінням забезпечує ще безпечніше й комфортніше пересування. Вартість базової моделі Outback 2013 модельного року складає 335 900 грн.

Зараз ви читаєте новину «Subaru Outback нового покоління дістався до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути