пʼятниця, 10 травня 2019 12:48

Стільці для весілля: сучасні тренди

К'яварі, Хамелеон, Кросбек, Фенікс, Наполеон... Довгий час ці вишукані і істинно весільні стільці можна було побачити хіба що на фотографіях з зарубіжних весільних фотосесій. Але на сьогоднішній день вони доступні для оренди в Україні.

К'яварі (Chiavari) - "золотий стандарт" весільних стільців, що поєднує одночасно класику і гламур. Стільці К'яварі гармонійно виглядають як в дорогих залах ресторанів, так і посеред природи. Вони настільки функціональні, що можуть бути використані при реалізації будь-якого весільного стилю: будь то рустик, класика, індустріальний або ретро. Різноманітність стільців вражає: дерев'яні і пластикові, білі, чорні і золоті, прозорі і матові…

  К'явари
К'явари

Білі складні стільці - незмінний атрибут виїзних церемоній одруження. Прості і лаконічні, але в той же час практичні і зручні, вони скрасять акценти там, де треба підкреслити вишуканість інших елементів весільного інтер'єру: арки, квіткових композицій, вбрання нареченої, навколишнього пейзажу. Традиція оформлення білими дерев'яними стільцями зон для розпису запозичена з Америки, але міцно закріпилася в сучасних українських звичаях.

  Білі складні стільці
Білі складні стільці

Хамелеон (Chameleon) - мабуть останній тренд в оформленні весільного інтер'єру в Європі та Америці. Але і в Україні ці стільці стали все більш помітними і останнім часом частіше привертають увагу івент-менеджерів і декораторів. Золотисте напилення на металевому каркасі, витончена хрестоподібна спинка, що нагадує переплетення ліній, конічні ніжки і білосніжне оксамитове м'яке сидіння вигідно виділяють його серед лінійки весільних стільців. Додатково декоруються шифоном, мереживними накидками, стрічками. Більше інформації про оренду стільців Хамелеон https://prokatmebeli.com.ua/arenda-stulev/stul-hameleon.

  Хамелеон
Хамелеон

Кросбек (Crossback) - вдосконалена версія віденських стільців, доповнена хрестоподібною спинкою. Ці стільці є візитною карткою весіль в стилі рустик або ретро, де треба підкреслити натуральність і гармонію з природою.

  Кроссбек
Кроссбек

У варіанті, запропонованому нашою компанією в оренду https://prokatmebeli.com.ua/arenda-stulev/stul-krossbek, сидіння стільців виготовлене з ротангу, тобто в міру м'яке і вимагає додаткової комплектації подушкою в крайньому випадку. Плавні обтічні лінії і естетична досконалість без зайвої пихи й помпезності – головні відмінні характеристики даного стільця. Для надання вишуканості стілець прикрашають гілочками свіжої зелені і маленькими квітковими композиціями.

Зараз ви читаєте новину «Стільці для весілля: сучасні тренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути