Ексклюзиви
пʼятниця, 10 грудня 2021 15:40

Стань красивою до кінчиків нігтів

Все частіше жінки вибирають для надання рук доглянутого вигляду покриття з гель-лаком. Такий вибір обумовлений високою якістю манікюру, різноманітністю дизайнів та стійкістю. Що являє собою гель-лак Thepilochki? Це вдалий симбіоз звичайного лаку для нігтів та спеціального гелю для нарощування. Завдяки такому поєднанню матеріал поєднав у собі найкращі якості цих складових.

На нігті гель-лак лягає дуже легко – нанести його не складніше, ніж звичайний лак. Але після впливу випромінювання спеціальної лампи покриття набуває високої жорсткості, не властивої простим лаковим матеріалам. Це – характеристика, дарована гелем. Таке покриття можна носити кілька тижнів без втрати його естетики та цілісності.

  Гель-лак Thepilochki - це вдалий симбіоз звичайного лаку для нігтів та спеціального гелю для нарощування
Гель-лак Thepilochki - це вдалий симбіоз звичайного лаку для нігтів та спеціального гелю для нарощування

Гель у складі матеріалу забезпечив як довговічність покриття, а й високу жорсткість нанесеному шару. Він робить міцними нігтьові пластини, щільнішими, стійкішими до механічних впливів. Зламати ніготь, покритий гель-лаком, набагато складніше, ніж нігтик із звичайним покриттям.

Гель-лак дозволяє забути про змащене покриття та стомлююче очікування застигання кожного шару лаку. Просто нафарбуйте ніготь і помістіть в лампу. Через кілька секунд покриття буде максимально твердим та не змажеться.



Наскільки шкідливий гель-лак

Існує думка, що гель-лак може зіпсувати нігті, порушити їх структуру, робить їх ламкими і негарними. Цей міф уже багато разів був розвіяний. Саме собою покриття не чинить на нігтики ніякого шкідливого впливу. Пошкодити нігті можна лише при неправильному видаленні гель-лаку. Не експериментуйте, не намагайтеся віддерти лак чи змити його агресивними засобами. Використовуйте для зняття професійні рідини-розчинники, апельсинові палички, фрезу. Підійде і спеціальна пилка для нігтів, але користуватися нею необхідно дуже уважно і лише для зняття залишків покриття.



Чим гель-лак відрізняється від шелаку

У продажу можна зустріти різні типи гелевих покриттів. Серед популярних рішень – шелак. Чим він відрізняється від класичного гель-лаку?

Гель-лак і шеллак - той самий продукт. Тільки перший – більш розширена категорія, до якої входить і шелак – окрема марка матеріалів. У 2010 році компанія CND розробила інноваційний матеріал, поєднавши лак та гель. Саме він і отримав назву "шелак", яка так і залишилася за цим матеріалом досі.



Який гель-лак Thepilochki купити?

Сьогодні на українському ринку можна знайти різні гель-лаки. На що варто звернути увагу при виборі? Важливий критерій – спосіб використання матеріалу. Розрізняють гель-лаки наступних типів:

• однофазні;

• двофазні;

• трифазні.

Використовуючи однофазну систему нанесення, ви користуєтеся лише одним флаконом засобу. При застосуванні двофазної системи на основне покриття необхідно нанести ще один шар – топ. Найпопулярніша система нанесення – трифазна. Вона передбачає використання бази, кольорового шару та топу – фінішного покриття.

Трифазна система нанесення забезпечує максимальну стійкість та міцність покриття. Якщо манікюр при одно- або двофазному покритті протримається до 1-2 тижнів, то при нанесенні трьох шарів зберігає цілісність до місяця при інтенсивному носінні.

Варто зазначити і користь трифазного покриття. База виконує роль захисту нігтів. Вона не допускає проникнення пігментів у структуру нігтя, вирівнює рельєф. Топ допомагає додатково захистити манікюр та надати йому матову чи глянсову привабливість.

Ще один критерій вибору гель-лаку – його колір. Моно купити однотонний матеріал, вибрати нюдові покриття, лаки з шиммерним блиском, акварельні, котяче око, вітражні.

У моді термолаки – вони змінюють колір залежно від температури навколишнього середовища. Подобаються модницям і хамелеони - лаки, що змінюють відтінок при різноспрямованих променях світла. Люмінесцентне покриття світиться у темряві відмінний вибір для вечірки.

Гель-лак – абсолютно безпечне та дуже практичне покриття для нігтів. не варто відмовлятися від нього через міфи. Спробувавши одного разу, ви вже не відмовитеся від красивого і стійкого манікюру.

Зараз ви читаєте новину «Стань красивою до кінчиків нігтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути