вівторок, 23 лютого 2021 16:22

Що робити, якщо втомилися від стресу та рутинної роботи

У сучасному світі більшість людей живе у невпинно швидкому темпі. Це звичка, без якої просто не зможемо встигати із усіма справами. Із таким життям із року в рік ми непомітно для себе потрапляємо в полон нервової роботи, домашньої рутини, і при цьому зовсім забуваємо про свої бажання, мрії. А потім з'являється стрес, хронічна втома та роздратованість, які ще більше додають проблем, роблять дні сірими і непримітними.

  "Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час
"Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час

Погодьтеся, картина не дуже приємна, але при цьому усім знайома. Врятуватися від нудного життя можна досить просто. Достатньо знайти хобі. Справу, яка буде до душі, приноситиме позитивні емоції, наповнюватиме енергією. Улюблене заняття обов'язково поверне вас до життя, додасть нових яскравих фарб, розширить кругозір та дозволить не втратити особистість, навпаки допомагатиме реалізуватися.

Психологи твердять, що хобі – відмінний інструмент для перемикання думок. Тому обов'язково оберіть цікаве захоплення, яке допоможе зануритися у себе, відгородитися від проблем та краще діяти у стресових ситуаціях.

Хоча обрати хобі теж справа не легка, особливо, якщо до цього не мали захоплень, а тепер перед вами купа різних занять – танці, малювання, водіння, шиття, спорт. Ми ж радимо звернути увагу на заняття вокалом. Справа, яка, мабуть, буде до душі кожному, адже немає людей, які не люблять музику. До того ж, доведено, що спів – це не тільки мистецтво і розвага. Це чудові ліки для душевного і навіть фізичного здоров'я. Психологи стверджують: люди, які багато співають, живуть довше за інших. І на це є кілька причин.

Коли людина співає, в мозку збуджуються зони, що відповідають за задоволення. Виділяються гормони щастя - ендорфіни. Організм прокидається, ми стаємо більш енергійними. Спів тренує легені, сприяє насиченню крові киснем. Крім того, м'язи обличчя, живота, міжреберні та діафрагма істотно зміцнюються. За допомогою співу відбувається природне очищення дихальних шляхів, тому є менший ризик мати захворювання носа чи горла. А головне те, що спів дуже важливий для центральної нервової системи і мозку, адже сприяє більш інтенсивній розумовій роботі, зміцненню нейронних зв'язків, покращує пам'ять.

  "Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час
"Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час

Якщо ж думаєте, що вокал досі не ваше, бо, як то кажуть, "ведмідь на вухо наступив". Переконуємо, ви дуже помиляєтеся. Щоб співати, не обов'язково мати здібності як в оперних співаків. Достатньо великого бажання вчитися і отримувати задоволення, а вокальні здібності можна розвинути із часом. Допоможуть у цьому спеціалісти вокальної школи "Муза". Вони приймають на навчання людей різного віку. Можна обирати індивідуальні заняття або ж співати в ансамблі. Особливо до вподоби буде тим, хто мріє співати на загал, адже школа дає можливість виступати на професійній сцені.

"Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час. Це уроки вокалу від професіоналів, захоплених своєю справою, які здатні допомогти розкрити ваші таланти на повну. Ви навчитеся насолоджуватися своїм унікальним голосом, виконуючи улюблені рок, джаз і поп композиції. Крім чудових уроків, ми наполегливо попрацюємо над вашою психікою і розумовими силами, щоб ви навчилися довіряти собі і бачили себе як кращого співака", - переконують фахівці школи.

То ж, якщо хочете здивувати всіх відмінним співом на професійній сцені чи то просто в караоке, тепер знаєте куди звертатися.

  "Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час
"Школа вокалу "Муза" - відмінне джерело натхнення в будь-який час
Зараз ви читаєте новину «Що робити, якщо втомилися від стресу та рутинної роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути