четвер, 23 липня 2020 12:51

Скільки коштує туристична страховка онлайн

  Страховка для туризму - це запорука того, що турист зможе отримати необхідну допомогу за кордоном
Страховка для туризму - це запорука того, що турист зможе отримати необхідну допомогу за кордоном

Планування подорожей - приємна і клопітка справа. Вибір маршрутів, пошук квитків, бронювання житла ... Все це забирає час на підготовку і часто туристи згадують про те, що потрібна страховка тільки по дорозі в аеропорт. Багато хто так і не оформлює поліс, сподіваючись, що з ними нічого не станеться в подорожі або на кордоні не попросять пред'явити документ про страховку мандрівника. Але страховка для туризму потрібна не тільки як гарантія безперешкодного в'їзду в країну. Це запорука того, що турист зможе отримати необхідну допомогу за кордоном. І зацікавлений в страховці саме сам мандрівник.

Страховий поліс для виїжджаючих за кордон не має фіксованої ціни. Різні страхові компанії встановлюють ціни на поліс в залежності від того, що включено в поліс. Але не потрібно побоюватися, побачивши таке. Купити туристичну страховку по кишені навіть студенту.

Де оформити туристичну страховку онлайн

Ціна туристичної страховки безпосередньо залежить від країни, поїздки, часу перебування в ній і віку туриста. На Ukasko ви можете оформити туристичну страховку за ціною від 8 грн/день. При цьому, ви можете включити в поліс всі необхідні ризики і розширити його додатковими умовами. Оформляючи туристичну страховку онлайн, Ви отримуєте електронний поліс на свою пошту, і можете завантажити її на телефон або інший гаджет, а також роздрукувати при необхідності.

Як вибрати туристичну страховку

У чому суть туристичної страховки? За кордоном турист без страхового поліса може не отримати медичну допомогу. Це може бути пов'язано або з особливостями роботи і прийому медичних установ, або з високим цінником на послуги лікарів. Для того, щоб не опинитися в ситуації, коли потерпілому потрібно лікування, яке він не в силах отримати, і потрібно оформляти медичну туристичну страховку.

Обирати страховий поліс потрібно виходячи зі своїх планів на відпочинок. Туристична страховка може включати в себе різні ризики, і тому уважно читайте договір страхування. При необхідності включіть в поліс необхідні фактори страхового відшкодування. Наприклад, якщо ви відправляєтеся в гори, потрібно щоб страховка включала в себе покриття травм, ударів, обмороження та ін.

Бажано мати при собі туристичну страховку, а також дати її родичам або друзям.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує туристична страховка онлайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути