четвер, 24 червня 2021 09:24

Ремонт квартир в Києві від компанії Royal Budservice

Ремонт квартир в Києві від компанії Royal Budservice
Будівельна компанія Royal Budservice виконує ремонти в новобудові "під ключ". Фото: www.tsina.lviv.ua

Будівельна компанія Royal Budservice створена для тих, хто цінує свій особистий простір і час! Наша компанія допоможе втілити Ваші сміливі дизайнерські ідеї і бажання в життя! Ми виконуємо ремонти в новобудові "під ключ", а також в будь-якій інший нерухомості без безлічі витрачених нервів і сил.

Ремонт квартир в Києві та Київській області - це наш основний напрямок. Ми більше 10 років на ринку і стараємось для Вас! Крім будівельних послуг ми також надаємо: послуги дизайну інтер'єру, ремонтні роботи в житлових і не житлових приміщеннях і виготовляємо меблі.

Royal Budservice виконує - від складання кошторисів, аудиту та проектування до дизайнерського оформлення в квартирі або будинку. Ми працюємо як з житловою, так і з комерційною нерухомістю (працюємо з ЮР і фіз особами). Виконуємо ремонт квартир під ключ, а також ремонт окремих кімнат, приміщень, магазинів, складів і офісів. Наша перевага: безкоштовний виїзд виконроба на об'єкт і прорахунок (також безкоштовний) кошторису, що пропонують далеко не всі компанії на ринку. Щоб дізнатися більше про формування уявлення про нашу компанію, сайт нашої фірми наповнений детальною інформацією з фотографіями вже готових робіт, де Ви зможете знайти для себе натхнення або готове дизайнерське рішення. Залежно від виду робіт, вартість ремонту квартири в компанії Royal Budservice становить від 750 до 4500 гривень за квадратний метр.

Наші фахівці - це згуртована команда професіоналів, перевірена часом, яка доведе справою, як повинна працювати ремонтна організація. Звернувшись в компанію Royal Budservice, Ви матимете змогу вберегти себе від нескінченних пошуків чесного і відповідального підрядника, нервів, які, присутні при будь-якому вигляді ремонту. Довіряйте професіоналам, адже коли вас турбує здоров'я, Ви не йдете до ворожки!

Зараз ви читаєте новину «Ремонт квартир в Києві від компанії Royal Budservice». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути