середа, 16 червня 2021 16:10

Реабіліацію після Covid-19 потрібно проходити під наглядом медиків

  Клініка "Імпульс" має відділення кардіології, неврології, терапії, діагностики та реанімації
Клініка "Імпульс" має відділення кардіології, неврології, терапії, діагностики та реанімації

Після подолання важких хвороб завжди слід проходити якісну реабілітацію. Тільки тоді можна уникнути ускладнень і не зіпсувати собі життя. Це доводить боротьба з вірусом Covid-19, який вже більше року тримає планету у напрузі.

Постковідний синдром триває від 4 до 14 тижнів після отримання негативного тесту. Влітку 2020-го цей синдром офіційно внесли до класифікації хвороб, як окремий патологічний стан, що вимагає повноцінної реабілітації.

У багатопрофільному медичному центрі "Імпульс" у Києві розробили заходи для подолання наслідків Covid-19. Заклад ефективно допомагає людям повернутися до нормального життя після хвороби, незалежно від ступеня важкості її перебігу. Інформацію про медичний центр "Імпульс" можна дізнатися на сайті impuls24.com.ua.

Вірус SARS-CoV-2 дуже непередбачуваний і підступний. Найчастіше вражає легені, але може зачепити й інші системи органів: серцево-судинну, ниркову, сечостатеву, нервову, ендокринну. У меншій мірі - шлунково-кишкову і опорно-рухову системи. В постковідний синдром включають загострення або рецидиви хронічних захворювань, онкології та проблеми з психологічним здоров'ям пацієнта.

Відновлення та реабілітація проходить в амбулаторних умовах, в спеціально обладнаних залах і лікарями реабілітологами медичного центру "Імпульс". Вони вже мають досвід роботи з постковідним синдромом і добре розбираються у можливих ускладненнях.

  УЗД діагностика  в клініці "Імпульс"
УЗД діагностика в клініці "Імпульс"

Також медичний центр надає широкий спектр послуг по реабілітації після інсульту, черепно-мозкових травм і пошкоджень спинного мозку, після спортивних травм, операцій та опікується онкохворими.

Клініка має відділення кардіології, неврології, терапії, діагностики та реанімації. Надає паліативну допомогу. Власна лабораторія забезпечує комплексну діагностику. Консультації забезпечують високопрофесійні кардіолог, невролог, терапевт, проктолог, хірург, анестезіолог, онколог, психіатр і нарколог.

Якщо пацієнту важко добиратись до клініки "Імпульс", то є можливість домовитися про перевезення спеціальним автомобілем. При закладі діє швидка допомога, яка має п'ять бригад. Виклик може проводиться для оперативної невідкладної допомоги вдома та для перевезення лежачих хворих по Україні, СНД і Єврозоні реанімобілями класу С. Вони оснащені всім необхідним. Надають послуги для медичного контролю і супроводу на заходах.

  Швидка допомога "Імпульс"- перевезення хворих по Україні, країнах СНД та Єврозоні
Швидка допомога "Імпульс"- перевезення хворих по Україні, країнах СНД та Єврозоні

Детальніше про лікування та реабілітацію в багатопрофільному медичному центрі "Імпульс" можна дізнатися на сайті impuls24.com.ua.

Безкоштовні консультації надаються цілодобово за телефонами:

+38 (067) 857 04 04, +38 (044) 221 51 51. Виклик швидкої допомоги: 4499

Зараз ви читаєте новину «Реабіліацію після Covid-19 потрібно проходити під наглядом медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути