середа, 10 липня 2019 13:24

Прозорий басейн та делікатеси: чому українці обирають гарячі тури

Прозорий басейн та делікатеси: чому українці обирають гарячі тури
Придбавши гарячі тури, ви на декілька днів забудете про сірі робочі будні й відпочинете зі своєю сім'єю на повну

Постійна зміна погоди вже замучила українців. У цей період дуже важко знаходитися у місті. Не знаєш, чи роздягатися до купальника, чи одягати пальто й брати парасольку. Як же хочеться лежати на пляжі, дивитися на морські хвилі й пити холодний мохіто, без нав'язливих продавців вареної кукурудзи і пахлави.

Хочеться нарешті нормально відпочити з панорамним виглядом на море, розвагами й повним комплексом харчування.

Думаєте це занадто дорого? Завдяки сайту hottours.in.uа, придбавши гарячі тури, ви на декілька днів забудете про сірі робочі будні й відпочинете зі своєю сім'єю на повну.

"Сайтом hottours.in.uа користуюся не вперше. Цієї зими купила гарячий тур у Туреччину, а минулого року - їздила в Єгипет. По-перше - це значна економія грошей, тим більше, якщо їхати з сім'єю. Цьогоріч їздила з чоловіком. За 6 ночей в 4-зірковому готелі Анталії заплатили по 4500 грн з людини. З вікна видно кришталево чистий басейн, за ним - Чорне море. Минулого року їздила з 6-річним сином у Шарм-ель-Шейх. Головною вимогою була чистота й свіжа їжа. І ми не помилились - номера чисті, у ресторані є шведський стіл, причому вибір страв дуже різноманітний: від бутербродів з червоною рибою та м'ясом до вишуканих десертів.

Щодня організовували розважальну програму з небезпечними трюками і фаєр-шоу. Для дітей влаштовувати цікаві конкурси. За участь - давали подарунки.", - розповідає Вікторія Мартиненко з Донецьку.

Для того, щоб купити гарячий тур не обов'язково йти в агенцію. Достатньо перейти на сайт і натиснути кнопку "Купити". З вами відразу зв'яжеться менеджер і допоможе з вибором.

Після оплати на пошту прийдуть сертифікати на поселення у готелі та квитки на переліт. У гарячий тур входить переліт, зустріч в аеропорту менеджерами компанії, доставка до готелю і харчування.

"Чому всі думають, якщо дешево - значить не якісно? Гарячі тури продають в останні дні перед вильотом, тому ціни знижують. За ці гроші можна круто відпочити й насолодитися теплими турецькими вечорами сидячи на березі моря. Порівняно з курортами інших країн, Туреччина - найдешевша для відпочинку. З собою взяли 200 доларів, на розваги. Витратили — 30 на екскурсію і 100 — на сувеніри родичам. Додатково ні за що платити не треба. Двічі в день прибирають, їжі більш ніж достатньо, розваги веселі. За 7 днів відпочинку заплатив 5000 грн. Естетично і комфортно. Що ще потрібно для відпочинку...", - розповідає Борис Марченко з Маріуполя.

Якщо порахувати усі витрати на відпочинок, наприклад, в Одесі, то виявляється, що замовивши гарячі тури в Туреччину чи Єгипет можна вдвічі зекономити. Середня сума відпочинку в Україні - від 10 тис. грн. Тож обирайте комфорт за низькими цінами разом з hottours.in.uа.

Зараз ви читаєте новину «Прозорий басейн та делікатеси: чому українці обирають гарячі тури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути