Ексклюзиви
четвер, 13 лютого 2020 17:09

Професійний догляд вдома, або що може уз-скрабер

Професійний догляд вдома, або що може уз-скрабер
УЗ-скрабер - це пристрій, що представляє собою лопатку, що генерує ультразвукові хвилі

Очищення обличчя - це неймовірно важливий процес для підтримки здоров'я шкіри, її тонусу і профілактики прищів і чорних точок. Різні скраби дозволяють видалити поверхневі забруднення, але з закупореними порами вони впоратися не здатні. Що ж робити, якщо постійне відвідування косметолога не входить у ваші плани? На цей випадок вже давно винайшли ультразвуковий скрабер.

Що таке УЗ-скрабер

УЗ-скрабер - це пристрій, що представляє собою лопатку, що генерує ультразвукові хвилі. Їх вібраційний вплив руйнує з'єднання між клітинами, відлущуючи ороговілий шар шкіри і виштовхуючи забруднення з пор. За рахунок цього поліпшується кровообіг, обмінні процеси, прискорюється клітинна регенерація, нормалізується вироблення шкірного сала. В результаті людина отримує більш рівний колір обличчя, скорочення прищів і чорних точок, зменшення вираженості пігментації і тонких ліній.

Ультразвуковий скрабер буває двох типів - професійний і для домашнього використання. (Перейшовши за цим посиланням http://massage-systems.com.ua/ultrazvukovye-skrabery/ , ви можете ознайомитися з характеристиками пристроїв). Перші являють собою лопатку з базою, зазвичай малогабаритною, щоб розмістити її на будь-якій поверхні. Крім того, укомплектовані набором насадок. Другі виглядають як лопатки, неймовірно компактні, так що їх можна брати з собою в поїздки, але у них більш обмежений функціонал, в порівнянні з професійними моделями.

З іншого боку - у вас з'являється можливість стати самому собі косметологом, і проводити процедури в зручний для вас час і місці.

Кориговані стани

В цілому, можливості апаратів схожі, але, як уже говорилося, професійні моделі на те і такі, щоб бути більш потужними. З їх допомогою можна коригувати такі стани, як:

• рубці, шрами, постакне;
• зморшки;
• зниження пружності і еластичності шкіри;
• пігментні плями;
• нестача кисню в клітинах;
• нездоровий колір обличчя;
• запальні процеси на шкірі;
• комедони.

Домашні моделі ефективні проти чорних точок (сальних пробок), прищів, нездорового кольору обличчя і тонких ліній.

Як вибрати

При великому бажанні можна навчитися користуватися професійною моделлю скрабера. Багато компаній, що продають косметологічне обладнання, надають навчання по роботі з пристроєм. Тепер постає питання про те, які саме функції вам потрібні - від цього формується ціна, адже вартість професійної моделі варіюється від 2,5 до 30 тисяч гривень.

Якщо ж ви шукаєте зручний домашній пристрій, який можна брати з собою в поїздки, вибирайте модель з частотою ультразвуку 28 кГц і функціями пілінгу і мікромасажу, цих функцій цілком достатньо, і придбати пристрій можна в межах 1,5 тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «Професійний догляд вдома, або що може уз-скрабер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути