понеділок, 27 травня 2019 18:27

Переваги та недоліки кредиту онлайн і кредиту готівкою

Коли терміново необхідні фінанси, українці не поспішають звертатися в банки. Виключити грошову потребу реально швидко, якщо звернутися в МФО. Велика частина критики щодо таких компаній пов'язана з високими процентними ставками. Однак від недавнього часу вони пропонують кредит онлайн і кредит готівкою.

 

Плюси мікрофінансування

Буде потрібен мінімальний набір документів. Досить паспорта та коду. Документальне підтвердження зайнятості не потрібно, також як поручитель і застава. Інші причини оформити таку позику:

- доступність фінансування з 18 років;

- кредитування з будь-якою КІ;

- дієві програми поліпшення рейтингу в БКІ;

- швидке виведення коштів на банківську карту;

- зручні способи оплати;

- укладання угоди, не виходячи з дому.

Для оформлення позики потрібно відвідати офіційний сайт МФО і заповнити заявку. Перевірка здійснюється за 5 хвилин без дзвінків родичам і колегам. Імовірність схвалення запиту 97,8%.

Недоліки дистанційного кредитування

Такий тип фінансової допомоги розрахований на задоволення поточних потреб. Повернути борг необхідно з наступної зарплати. Максимальний період кредитування - 30 днів. Також невеликі і кредитні ліміти (1000-15000 гривень). Однак це суттєво, якщо врахувати розмір процентних ставок (прі не пільговому кредитуванні 1-2% в день).

Що ж стосується самих позик без подорожчання, то вони доступні тільки новим клієнтам МФО. Повторно оформити такий продукт на одну особу не вдасться. Однак є і хороші новини. Онлайн позики під 0% пропонує все більша кількість мікофінансових компаній. Це ефективна маркетингова стратегія, що дозволяє привернути увагу потенційної клієнтури.

Кредит готівкою під 0% - це той випадок, коли у виграші залишається і клієнт, і кредитор. Останній отримує безкоштовну рекламу, перший - задоволення потреби, за яке він не переплачує ні копійки. Не потрібно оформляти ніяких страховок. Ні комісій і прихованих платежів. МФО дійсно пропонують кредитування без подорожчання. Мета одна - розширити клієнтську базу. Дати зрозуміти потенційному позичальникові, що оформити позику просто за кілька натискань на клавіатурі. Зручність проявляється і в обслуговуванні таких кредитів, і в поверненні боргу. Також забезпечується високий рівень конфіденційності і дотримання всіх норм закону.

Зараз ви читаєте новину «Переваги та недоліки кредиту онлайн і кредиту готівкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути