понеділок, 10 січня 2022 12:05

Вступ до вишу в безпечному онлайн-форматі можливий і доступний

Онлайн-вступ без ЗНО можливий у "Полтавському центрі дистанційного навчання", що є представництвом Міжрегіональної Академії управління персоналом. Абітурієнти можуть піти навчатися до бакалаврату та магістратури без ЗНО за українсько-польською програмою. Набір на навчання здійснюється 3 рази на рік: у березні-квітні, липні-серпні та листопаді-грудні. Реєстрація вступників на сайті Академії до Дня відкритих дверей дозволяє отримати 20%-у знижку на оплату за навчання.
  Підготовка студентів МАУП є ґрунтовною та якісною
Підготовка студентів МАУП є ґрунтовною та якісною
Представництво "Полтавський центр дистанційного навчання" впроваджує сучасні технології в дистанційному навчанні, тому вища освіта є доступною кожному. Також це дозволяє надавати освітні послуги за переважною більшістю напрямів, за якими МАУП готує здобувачів вищої освіти.

В учбовому закладі є аудиторії для консультативних занять, комп'ютерний клас, власна бібліотека з читальною залою. Під час освітнього процесу в Центрі використовують мультимедійні системи та інші інноваційні технології. Проводяться тренінги та науково-практичні конференції з економічних, правових, соціальних, культурно-просвітницьких проблем. Тут функціонують Психологічна служба та Юридична клініка, які надають індивідуальні консультації, юридичну та психологічну підтримку усім учасникам освітнього процесу.

Підготовка студентів МАУП є ґрунтовною та якісною, адже випускники отримують високі результати навчання. Про це свідчать всеукраїнські рейтинги, де Академія посідає почесні місця. Всеукраїнське Об'єднання роботодавців України визнало МАУП найкращим приватним вишем України. Також навчальний заклад отримав першість за версією вступників. За даними Інформаційної системи "Вступ.ОСВІТА.UA" серед приватних ВНЗ України саме до МАУП подали документи більшість абітурієнтів. Цей же портал у 2020 році включив Міжрегіональну Академію управління персоналом до ТОП-10 найкращих приватних вузів країни.

Детально ознайомитися із вишем, з умовами вступу та надання знижки на навчання можна тут або на сайті Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Представництво ПрАТ "ВНЗ "МАУП" "Полтавський центр дистанційного навчання" знаходиться за адресою: м. Полтава, пр-т Першотравневий, 19/2.

Телефони для довідок: (0532)56-43-68, (050)047-61-74, (097)293-00-78.

Зараз ви читаєте новину «Вступ до вишу в безпечному онлайн-форматі можливий і доступний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути