понеділок, 21 серпня 2017 17:50

Подарунки для душі з Туреччини

Всякий любитель подорожувати замислювався над тим, що можна привезти з відвіданих країн. Тому кожному гостю Туреччини, безсумнівно, хочеться залишити собі частинку мальовничої країни.

Також туристи бажають подарувати своїм близьким і друзям найкраще з величезного вибору оригінальних і екзотичних сувенірів. Незважаючи на те, що багато з них можна купити в будь-якій країні, Туреччина виділяється серед них найширшим вибором.

Давайте спробуємо розібратися, чим же приваблює туристів настільки виразна і яскрава країна. По-перше, Туреччина - батьківщина кальянів. Ви зможете придбати цей східний винахід будь-якої бажаної конфігурації, від колірних рішень до ціни. Покупцеві варто звернути увагу на те, що сувенірні кальяни не дуже підходять для прямого призначення, хоч і радують меншою ціною. Щоб не везти громіздкий кальян в Україну з Туреччини, набагато простіше купити кальян в інтернет-магазині тут на місці.

  Туреччина виділяється серед інших країн величезним вибором оригінальних і екзотичних сувенірів
Туреччина виділяється серед інших країн величезним вибором оригінальних і екзотичних сувенірів

Другим цінним подарунком стане східний килим. Звичайно, в наш час поширене фабричне виробництво з сучасним ткацьким устаткуванням, але полотна, виготовлені вручну, цінуються набагато вище. На прилавках Туреччини можна побачити і вовняні, і повітряні шовкові килими, ринки і магазини рясніють різноманітними малюнками і забарвленнями.

Безперечно, кожен мандрівник цікавиться іноземної кухнею. Туреччина, як відомо, славиться своїми солодощами. Рахат-лукум, халва, щербет і пахлава - все це дуже цінується в інших країнах. Дивно, як багато смаків мають кожні з перерахованих солодощів! Наприклад, всесвітньо відомий рахат-лукум, виготовляється з фундуком, мигдалем і фісташками, додаванням шоколаду, цитрусових і навіть пелюсток троянд. Запам'ятайте, що купувати солодощі краще на вагу на фабриках. Східні солодощі, куплені в сувенірних магазинах, не принесуть особливої насолоди смаком.

Туреччина - рай для любителів чаю та кави. Крім широкого вибору напоїв, Вам будуть запропоновані оригінальні аксесуари для їх приготування.

Яка ж дама обійдеться без шопінгу? Турецькі магазини повні виробами зі шкіри, золотими і срібними прикрасами. Тут можна знайти куртки, ремені, взуття на будь-який каприз. Для цінителів високої якості в готелях існує безкоштовна доставка в хороші торгові центри.

  Туреччина виділяється серед інших країн величезним вибором оригінальних і екзотичних сувенірів
Туреччина виділяється серед інших країн величезним вибором оригінальних і екзотичних сувенірів

Звичайно ж, після відпустки будуть радувати око приємні дрібниці, такі як магнітики, лазневі приналежності, розписний посуд і багато іншого. Навіть найвибагливіший гість східної країни зможе знайти подарунки собі та рідним до душі.

Зараз ви читаєте новину «Подарунки для душі з Туреччини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути