четвер, 04 листопада 2021 12:41

Олександр Костюк - Унікальний Інноватор у IBJJF

Олександр Костюк - Унікальний Інноватор у IBJJF
Член бразильського клубу ZR Team Олександр Костюк

Олександр Костюк - володар поясів з бразильського та традиційного японського джиу-джитсу стилю Мотоха Йошин Рю. У першій дисципліні має синій пояс, в останній - чорний пояс, шостий дан і статус Ренші від Глави школи Соке Ясумото Акієші. Український спортсмен завоював 26 медалей у рекордні терміни (близько чотирьох місяців), виступивши у найбільших турнірах IBJJF глобального рівня. Зокрема, велике турне головними американськими турнірами принесло Олександру 11 золотих, 8 срібних та 7 бронзових медалей на чемпіонатах Miami Open, American National, Chicago Open, Orlando Open, PAN, NoGi World та інших.

Видатний член бразильського клубу ZR Team Олександр Костюк у вересні 2021 став номер 1 по бразильському джиу-джитсу в рейтингу IBJJF NoGi, М4. Але найцікавіше, що Олександр – це справжній інноватор у світі IBJJF. Зокрема, боєць практикує впровадження японських технік у бразильське джиу-джитсу. Результат - унікальний мікс "найкращого від двох світів". Олександр безпрецедентно застосовує стародавні техніки країни сонця, що сходить, в комбінації з універсальними прийомами бразильського джиу-джитсу.

Тож продовжуємо стежити за рейтингом IBJJF (Міжнародної федерації бразильського джиу-джитсу) та чекаємо на нові позиції Олександра в ранжуванні. А поки попереду виступу на головному турнірі року - World Master у Лас Вегасі 10-13 листопада. І ми вже можемо бути впевнені, що досвідчений тренер Дмитро Безуглий ґрунтовно продумав тактику та стратегію на майбутній чемпіонат. Наразі Олександр проходить підготовку у спортивному таборі у Флориді під керівництвом Професора William "Bill" Perez - одного з піонерів ММА та BJJ у США, який готує борця до нових професійних звершень, здобутків та поєдинків підвищеної складності.

У самого Олександра в цьому плані настрій максимально бойовий та філософський. І, швидше за все, саме його філософія - це те, що не тільки дозволило спортсмену прийти до низки сьогоднішніх досягнень, а й призведе до нових звершень. "Поразка тільки робить мене сильнішою. ​​Тому я чекаю на кожен майбутній бій з повною впевненістю у своїх силах і навичках" - каже український борець.

А ми залишаємось на зв'язку та чекаємо новин від самого бійця та його тренера. Ми вже точно знаємо, що це будуть вкрай насичені поєдинки із застосуванням інноваційних технік, за якими буде цікаво спостерігати.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Костюк - Унікальний Інноватор у IBJJF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути