четвер, 21 вересня 2017 14:47

Новорічне сходження на Аконкагуа з клубом "Кулуар"

Якщо вам набридло подорожувати Азією, пора вирушати далі. У нас приготовлено для вас новорічне сходження на Аконкагуа з клубом "Кулуар". Ви тільки уявіть, ви опинитеся не тільки на найвищій точці Аргентини, це найвища точка взагалі за межами Азії. Підкорити одну з точок "Семи вершин" - хіба не це було вашою мрією?

  Опинитися на найвищій точці Аргентини у новорічну ніч можливо з клубом "Кулуар"
Опинитися на найвищій точці Аргентини у новорічну ніч можливо з клубом "Кулуар"

Чого очікувати від сходження на Аконкагуа

Технічно це сходження не є складним. Складність полягає в мінливих погодних умовах і великій висоті (6962 м). Ви ж розумієте, що до такого заходу потрібно готуватися заздалегідь, щоб ваш організм і психіка це витримали. Навіть не дивлячись на велику кількість інформації, багатьох мучить питання, чого очікувати від сходження на Аконкагуа?! На підходах ви зіткнетеся з нереальними пейзажами Анд. У Мендосі на вас чекає дуже смачне аргентинське вино і м'ясо, а також знайомство з багатою аргентинської культурою. Команда клубу "Кулуар" відповідально підійшла до формування маршруту, так що у вас буде достатня окліматизація, кілька резервних днів, якщо вас наздожене негода. Приємним бонусом будуть подарунки і сертифікати від клубу для учасників. Також ви можете розраховувати на допомогу і консультацію перед походом.

Що стосується харчування в поході, то готувати учасникам треба буде самостійно. Продукти будуть закуповуватися частково вдома, частково в Мендосі. Можна замовляти харчування у місцевих, але це обійдеться вам рази у 4 дорожче.

  Опинитися на найвищій точці Аргентини у новорічну ніч можливо з клубом "Кулуар"
Опинитися на найвищій точці Аргентини у новорічну ніч можливо з клубом "Кулуар"

Після прибуття до Аргентини в аеропорту ви отримуєте візу, а також оформляєте перміт на сходження. Для цього необхідна ваша присутність. Крім усього іншого, ви повинні бути здорові. А також вам потрібно мати досвід сходження на менші вершини: Казбек, Ельбрус, Кіліманджаро, Міра Пік. У поході ви пробудете 19 днів. За цей час ви пройдете 78 км. Ваш шлях почнеться в Мендосі. Там само і закінчиться. По дорозі ви пройдете вершини від 3300 м до найвищої 6962 м. Враження від цього походу не покинуть вас ще дуже довго і обов'язково надихнуть на нові сходження.

Зараз ви читаєте новину «Новорічне сходження на Аконкагуа з клубом "Кулуар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути