Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2021 16:40

Ніжна та білосніжна: у чому секрет "фарфорової" шкіри кореянок

Кожна жінка знає наскільки наша шкіра обличчя потребує особливої уваги в холодні пори року. Під час морозів та вітрів сальні залози виробляють менше шкірного жиру, а сухе повітря приміщень погіршує гідроліпідний баланс шкіри. Як наслідок з'являється лущіння, почервоніння, дискомфорт.

У такому випадку варто обов'язково переглянути свої способи догляду за шкірою. Ідеальною в такому випадку є система догляду корейських панянок, яка має не менше 10 процедур.

Очищення

Перше за все варто зняти макіяж міцелярною водою, гідрофільним маслом або пінкою, яка знімає макіяж. Засоби наносять на обличчя пальцями, масажуючи шкіру. Потім - змити чистою водою.

 

Скраб або пілінг

Це допомагає видалити омертвілі клітини, освітлити шкіру, стимулювати швидке відновлення та покращити кровообіг. Використовувати можна різні скраби або пілінг-скатку.

 

Тонізація

Тонер врівноважує рН шкіри, зменшує відчуття стягнутості, допомагає очистити шкіру, покращує проникнення поживних речовин.

Есенція

Вона відновлює водний баланс та збагачує поживними речовинами. Корейські есенції найчастіше містять зволожувачі, антиоксиданти, що освітлюють шкіру і речовини, що додають сяяння.

Сироватка/ампули

Це речовина, яка глибоко проникає і усуває постакне, освітлює, бореться зі зморшками, пігментними плямами, запаленнями.

 

Маски

Маски добре зволожують шкіру та збагачують поживними речовинами. Вибір масок теж чималий. Можна використовувати тканинні, гідрогелеві, кремові, альгінатні або нічні.

Крем навколо очей

Шкіра біля очей найбільш ніжна та чутлива, тому потребує ретельнішого догляду. Засоби для цього більш легкі, вони ефективно зволожують і живлять, усувають дрібні зморшки.

Емульсія

Це легша версія крему. Можна використовувати лише її. Якщо шкіра потребує додаткового догляду, то поверх емульсії можна наносити крем.

Зволожуючий крем

Це останній етап зволоження шкіри. Обираючи крем, варто враховувати наносите його вдень чи на ніч. Денний крем повинен бути легшим, а нічний більш щільним та жирним, аби краще наситити шкіру.

 

Сонцезахисний крем

Кореянки завжди мають світлу, схожу на фарфор шкіру. І не зловживають засмагою. Адже сонячне випромінювання є основною причиною фотостаріння. Використання захисного крему запобігає появі пігментних плям та зберігає пружність шкіри.

Дотримуючись усіх пунктів шкіра обличчя завжди буде в ідеальному стані, але використовувати варто косметику корейських виробників. При створенні засобів вони ставлять за мету не замаскувати недоліки, а усунути їх назавжди. Саме тому корейські засоби містять лише натуральні компоненти, які не шкодять шкірі при частому використанні. Крім того, діючих речовин у них значно більше, ніж в європейських аналогах, відповідно ефект кращий.

Корейська косметика вигідна і у фінансовому плані. Навіть люксовий сегмент може обійтися дешевше, ніж посередня продукція європейського мас-маркету.

Єдиним недоліком косметики із Кореї могли бути лише складнощі доставки. Але, на щастя, є інтернет-магазин корейської косметики в Запоріжжі Kimito, який відправляє по всій Україні. Вони мають широкий вибір як декоративної, так і косметики для догляду. При цьому фахівці магазину обов'язкові підберуть той засіб, який підійде саме вам. Приємним сюрпризом стануть постійні акції та система кешбеку, яка допоможе заробити на покупках. З кожного замовлення магазин дарує 5% на ваш бонусний рахунок, які згодом можна витратити на наступні замовлення.

Зараз ви читаєте новину «Ніжна та білосніжна: у чому секрет "фарфорової" шкіри кореянок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути