Ексклюзиви
середа, 19 червня 2013 13:41

Незабутній відпочинок на Закарпатті: термальні води, Шипіт і Синевір

-Довго вагалися, куди поїхати на відпочинок. Хотіли не лише розваг, але й оздоровлення. Думали дітей підкріпити, бо цілими днями за комп'ютером пропадають. Знайомі порадили туристичний комплекс "Ерней Лаз" у закарпатському селі Шаян. Вони там торік відпочивали, залишилися дуже задоволені, - каже Галина Остапишин зі Львова. - І ми не прогадали. Дітям сподобався ігровий майданчик. Безкоштовно пили лікувальну воду, яку привозили до готелю з бювету. Привітний персонал - покоївки, офіціанти, прибиральниці.

База розташована недалеко від мінеральних джерел "Шаянська-242" і "Шаянська-4". Мінеральні води відомі своїми цілющими властивостями. Вони сприяють повноцінній діяльності організму, покращують обмін речовин. Ці води корисні для тих, хто страждає легкою формою виразки дванадцятипалої кишки, шлунка і підшлункової залози, хронічним гастритом, захворюваннями печінки і жовчовивідних шляхів, холециститом.

Сюди приїжджають туристи з усього світу, щоб споглядати неповторну красу гір, динамічно відпочити і оздоровити свій організм. Туристичний комплекс називають одним з найкращих в карпатському регіоні. Далеко не кожен готель чи оздоровчий комплекс може похвалитися кількістю наданих послуг.

На території бази є ресторан. Там готують страви української, закарпатської та європейської кухонь.

Для поселення "Ерней Лаз" пропонує три двоповерхових дерев'яних котеджі на 6 номерів (один номер – половина котеджу) з окремими входами з номерами "люкс", біля кожного з котеджів є альтанка і мангал та готельного корпусу на 30 номерів, з балкона будь-якого номера відкривається прекрасний вигляд на гірські схили

На облаштованій території є відкритий спортивний майданчик (теніс, волейбол, баскетбол), дитячий майданчик, озерце з альтанками, мангал. В окремому корпусі є ігрова кімната для дітей, спортзал, теніс, більярдний зал та конференц зал на 70 осіб.

Відпочивальники купаються у відкритому басейні глибиною 1,6 м. Поряд є літня тераса з шезлонгами. Її використовують для святкування весілля чи бенкетів у літній період.

Також Ви можете відвідати російську лазню на дровах з кімнатою відпочинку, де є шапочки, віники, фен, електрочайник, одноразові тапочки та трав'яні чаї. А також Вам запропонують професійний масаж який розслабить Вас і наповнить новими силами.

"Ерней Лаз" ми споглядали фантастичні пейзажі гір. Ознайомилися з визначними пам'ятками цього чудесного краю. Там пропонують екскурсійні тури по Закарпаттю: Долина нарцисів, водоспад Шипіт, озеро Синевир, термальні басейни Берегового, оленяча та страусина ферми, заповідник кабанів, - додає Остапишин. - Але й в межах бази можна чудово провести час. Просто вибирайте розвагу до душі: рибалка на озері, відпочинок біля басейну або просто посиденьки з друзями в затишній альтанці.

Закарпатська область

Хустський район

с. Шаян

вул. Карпатської Січі, 14

Тел.: +38 (03142) 5-93-36, +38 (098) 703-74-69 адміністрація

+38 (03142) 5-93-66, +38 (098) 058-02-82 ресторан

E-mail: erneylazhotel@mail.ru

WWW:erney-laz.org.ua

Зараз ви читаєте новину «Незабутній відпочинок на Закарпатті: термальні води, Шипіт і Синевір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути