пʼятниця, 28 лютого 2020 12:59

На будь-який колір і смак: де купити і як обрати надійну бруківку

Якщо ваша мрія здійснилась і ви нарешті купили гарний будинок за містом з просторим подвір'ям, то настав час подумати про те, як його облаштувати. Аби територія біля будинку виглядала завжди впорядковано і гарно, її можна оздобити бруківкою. Це надасть вашому двору шарму та незвичності і милуватиме ваше око.

  Бруківка Magik Lviv дивує різноманіттям кольорів
Бруківка Magik Lviv дивує різноманіттям кольорів

На західній Україні найбільшим виробником тротуарної бруківки є підприємство ТзОВ Магік. Виробник бруківки у Львові пропонує широкий асортимент товарів для вибору. Тут можна обрати бруківку за кольором, який найбільше вам сподобається чи підійде до загального вигляду двору. Також є бруківка різної форми, товщини та дизайну, яка може гармоніювати з фасадом будинку та загальною композицією.

В магазині можна отримати рекомендації по догляду за бруківкою та поради, як правильно її покласти. А ще фахівці відкриють секрет, як позбутися дратівливої проблеми — проростання бур'янів крізь бруківку.

З цього року підприємство почало виробляти нову бруківку колор-мікс. Ця тротуарна плитка популярна і цікава для покупців. Вона має незвичайні сполучення кольорів, які ще й переливаються, залежно від освітлення. Завдяки тротуарній плитці Color Mix можна створювати і вигадувати дуже креативні рішення для декору. Ця бруківка буде доречною як на приватних дачних ділянках, так і на території бізнес-центів, в парку і на міських вулицях.

  Тротуарна плитка підприємства надзвичайно якісна і стійка, здатна витримати будь-які навантаження
Тротуарна плитка підприємства надзвичайно якісна і стійка, здатна витримати будь-які навантаження

Продукція компанії характеризується своєю чудовою якістю. Вона стійка до стирання, надійна, екологічна, здатна протистояти примхам природи, в тому числі високим і низьким температурам.

У каталозі можна обрати різні види плитки, в тому числі бруківку Колор-Мікс. Пропонують вісім кольорів цієї плитки: хром, антрацит, карбон, сепія, ферум, цитрин, кортен, гранат. Ще компанія надає унікальну можливість запропонувати свій індивідуальний колір, за яким виготовлять плитку.

  Бруківка Magik Lviv буде прекрасно гармоніювати з фасадом будинку, парканом та іншими елементами в дворі
Бруківка Magik Lviv буде прекрасно гармоніювати з фасадом будинку, парканом та іншими елементами в дворі

До літа також планують запустити виготовлення нових форм плитки з сучасним дизайном. А до 30 березня компанія дарує покупцям знижку на свою продукцію 22%.

Зараз ви читаєте новину «На будь-який колір і смак: де купити і як обрати надійну бруківку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути