пʼятниця, 26 лютого 2021 17:29

Мішки для пилососа: види та особливості вибору

Мішки для пилососа: види та особливості вибору
Які бувають мішки для пилососа та де їх купити

Мішки для пилососа — це витратні елементи. Від їх якості, а також від своєчасності заміни напряму залежить ефективність роботи техніки. Так, використання старих мішків неминуче призведе до нездатності поглинати значну частину пилу і дрібних предметів. Більш того, при заповненому сміттям або старому мішку, пилосос може просто зламатися.

Оригінальні мішки для пилососа можна підібрати по каталогу виробу під техніку будь-якого бренду або моделі на сайті easyfix.com.ua.

Види мішків для пилососа

Представлені вироби можуть бути одноразовими і багаторазовими. При цьому рекомендується мати як ті, так і інші моделі мішків. Це дозволить уникнути частого замовлення таких товарів і завжди мати їх під рукою. Основні види і особливості даної продукції слід розглянути більш детально:

• Мікроволокно. Зазначені вироби відрізняються надійністю і високою механічною міцністю. Завдяки цьому, вони не пошкоджуються під час експлуатації. Так, мішки даного типу можуть мати до п'яти шарів, що дозволяє їм надійно утримувати пил. Застосування полімерного мікроволокна забезпечує оптимальні показники чистоти і фільтрації. Крім того, дані вироби мають антибактеріальні властивості;

• Паперові моделі. Такі вироби є найбільш доступними за ціною. Вони призначені для разового використання. При цьому продукція даного типу характеризується міцністю на розрив. Мішки легко встановлюються, не пропускають пил, а також стійкі до впливу вологи;

• Тканинні. Це багаторазові моделі, які відмінно витримують 5 і більше циклів використання без втрати своїх якостей. При цьому вони не розтягуються, не втрачають своїх міцнісних характеристик. Тканинні мішки легко очищаються, добре переносять контакт з дрібними абразивними частинками.

Продукція доступна у вигляді наборів по 5 мішків, можна придбати окремі одиниці товару. При цьому обсяг залежить від марки і моделі пилососа. Наприклад, найбільш часто використовуються пилозбірники об'ємом 5 літрів.

Як правильно вибрати

При виборі тієї чи іншої моделі мішків для пилососа слід звернути увагу на рекомендації виробника техніки. Необхідно враховувати об'єм пилозбірника, діаметр отвору і наявність клапана. При цьому можна придбати універсальні моделі, які підійдуть до більшості сучасних пилососів.

Однак, краще використовувати моделі, які рекомендовані виробником, оскільки вони прослужать довше.

Крім того, на ринку представлені оригінальні моделі виробів, а також їхні аналоги. Єдиною перевагою неоригінальних виробів, є їх більш низька ціна. Однак вони відрізняються меншою щільністю, ніж оригінальні моделі. Відповідно, менш міцні і можуть порватися. Крім того, багаторазові аналоги втрачають свою ефективність після першого ж використання. Тому, в кінцевому рахунку, економія на покупці таких моделей виявиться сумнівною, оскільки міняти мішки доведеться частіше. В результаті, витрати будуть навіть більше, ніж при застосуванні оригінальної продукції.

Більш того, при покупці продукції за вказаним вище каталогом, вартість буде дуже низькою, оскільки всі товари надходять безпосередньо від виробників.

Слід брати до уваги і особливості кожного виду виробів. Наприклад, паперові моделі відрізняються більшою екологічністю і поліпшеними фільтраційними властивостями. Тим часом, вироби, виготовлені з тканинного синтетичного матеріалу характеризуються щільністю і високою міцністю. Тому, краще за все виходити з власних уподобань або мати обидва види виробів в своєму арсеналі.

Зараз ви читаєте новину «Мішки для пилососа: види та особливості вибору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути