Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2020 19:59

МАУП: Онлайн-вступ без ЗНО зі знижкою на навчання в Полтавському регіоні

МАУП: Онлайн-вступ без ЗНО зі знижкою на навчання в Полтавському регіоні

Вступ до вишу в безпечному онлайн-форматі можливий і доступний. Таку послугу надає "Полтавський центр дистанційного навчання", що є представництвом Міжрегіональної Академії управління персоналом. Набір на навчання здійснюється 3 рази на рік: у квітні, серпні та грудні. МАУП запрошує абітурієнтів на вступ до бакалаврату або магістратури без ЗНО. А під час Днів відкритих дверей можливо отримати знижку 20% на оплату за навчання.

Освітній процес в учбовому закладі проводиться з використанням мультимедійних систем та інших інноваційних технологій. У Центрі є аудиторії для консультативних занять, комп'ютерний клас, власна бібліотека з читальною залою. Проводяться тренінги та науково-практичні конференції з економічних, правових, соціальних, культурно-просвітницьких проблем. Функціонують Психологічна служба та Юридична клініка, які надають індивідуальні консультації, юридичну та психологічну підтримку усім учасникам освітнього процесу.

Представництво "Полтавський центр дистанційного навчання" використовує сучасні технології в дистанційному навчанні, тому вища освіта є доступною кожному. Також це дозволяє надавати освітні послуги за переважною більшістю напрямів, за якими ПрАТ "ВНЗ МАУП" готує здобувачів вищої освіти.

Підготовка студентів МАУП є ґрунтовною та якісною, адже випускники отримують високі результати навчання. Про це свідчать всеукраїнські рейтинги, де Академія посідає почесні місця. Цьогоріч Всеукраїнське Об'єднання роботодавців України визнало МАУП найкращим приватним вишем України. Також навчальний заклад отримав першість за версією вступників. За даними Інформаційної системи "Вступ.ОСВІТА.UA" серед приватних ВНЗ України саме до МАУП подали документи більшість абітурієнтів. Цей же портал включив Міжрегіональну Академію управління персоналом до ТОП-10 кращих приватних вишів країни у 2020 році.

В умовах карантину у всіх абітурієнтів є можливість вступу в безпечному онлайн-форматі. Так само дистанційно відбувається зарахування до Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Детально ознайомитися із вишем, з умовами вступу та надання знижки на навчання можна на сайті http://plt.maup.com.ua/

Представництво ПрАТ "ВНЗ "МАУП" "Полтавський центр дистанційного навчання" знаходиться за адресою м. Полтава, пр-т Першотравневий, 19/2. Телефони для довідок: (0532)56-43-68, (050)047-61-74, (097)293-00-78.

Зараз ви читаєте новину «МАУП: Онлайн-вступ без ЗНО зі знижкою на навчання в Полтавському регіоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути