вівторок, 12 червня 2018 14:29

Криптовалюта: що це таке і де дістати

  Поради, як і де отримати криптовалюту
Поради, як і де отримати криптовалюту

Сучасні технології в наш час дають багато корисних і навіть шокуючих можливостей. Наприклад, заробіток віртуальних грошей, які згодом можна витратити на реальну покупку або розплатитися за комерційну угоду. Фінансові операції такого характеру - не часте, але здійсненне явище.

Віртуальні фінанси називають криптовалютою, добути їх можна шляхом купівлі, або через майнінг. На початку 2018 року вартість одного біткоїна (вид криптовалюти) досягла $19 000 (хоча потім і опустилася до $ 7000). У 2016 році його оцінювали значно дешевше - в $600.

Криптовалюта і її види

Криптовалюта - це валюта, яка не має фізичного вигляду. Вона створена за спеціальним алгоритмом і знаходить свій вияв тільки в цифровому, віртуальному вигляді. Але спеціальні QR-накопичувачі дозволяють матеріалізувати зберігання криптовалюти.

Дана фінансова система не має прямого відношення до державних банків і не пов'язана з економікою жодної країни.

Види криптовалюти:

• Біткоїни (BTC) - головна і основна криптовалюта.
• Лайткоін (LTC) - друга після біткоїна валютна одиниця в майнінгу і найкраща його копія.
• Ефір (ETH) - популярна розрахункова одиниця. З'явилася завдяки програмісту Віталію Бутеріну.

Криптовалюта дозволяє розраховуватися за такі комерційні угоди і покупки, як: придбання автомобіля, апартаментів, коштовностей і прикрас, предметів побуту і декору.

Майнери донині розраховуються за комерційні угоди криптовалютою. І приклади таких продаж офіційно засвідчені в ЗМІ. Першим подібним випадком в Україні став продаж квартири Марка Гінзбурга. Вона коштувала $60 000 (212,5 ETH).

Як придбати криптовалюту

На біржах інтернету

Біржами є такі сайти як binary.com, livecoin.net, exmo.com. Як варіант можна розглядати накопичення віртуальних грошей для подальших перепродажів.

У банкоматі

В Україні криптомати встановлені в таких містах:

− Київ (на вулицях Верхній Вал, 10 та Басейна, 2);
− Львів (на вулиці Кульпарківській, 226а і на Соборній площі);
− Одеса (на вулиці Катерининській, 27/1);
− Івано-Франківськ (на вулиці Незалежності, 97).

Намайнити (на процесорах, на хмарі, на фермі)

Майнінг - це спосіб заробітку віртуальних грошей з використанням комп'ютерного обладнання високих потужностей. Види майнінга:

• На процесорах (CPU). Такий вид майнінга вимагає використання великої кількості процесорів і рясного потоку електроенергії. Тому вважається не самим доступним і надійним.

Для вигідної оренди сервера ви можете скористатися промокодом сайту Promocodius за посиланням http://promocodius.com/mx/tiendas/hashflare. Промокод - це бонусне накопичення або знижка у вигляді коду з чисел.

• Хмарний майнінг дозволяє орендувати сервера необхідної потужності і працювати дистанційно. Вважається ефективним і дозволяє окупити витрати за мінімальний термін часу.

У майнера з'явилася можливість орендувати хмарні сервіси дешевше. Для цього достатньо скористатися промокодом сайту Coin Mining за посиланням http://hashflare-redeem-code.net/. Крім цього знижка на майнінг доступна на на сайті Cloud Mining Pro за посиланням https://cloudminingpro.net/hashflare/.

• Ферма - об'єднання всіх карт (CPU), яка дозволяє підключатися відразу до декількох процесорів.

• Майнінг на Асіках (ASIC). Процесори ASIC створені спеціально для майнінгу. Цей спосіб заробітку криптовалюти вважається одним з найбільш ефективних.

Зараз ви читаєте новину «Криптовалюта: що це таке і де дістати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути