пʼятниця, 01 вересня 2017 18:37

Кращі світові шини завойовують український ринок

Нинішній рік багатий не тільки релізами нових автомобілів і рестайлінгових моделей від відомих автомобілебудівних компаній, але і виходом на світовий ринок нових видів шинної продукції. Сьогодні в інтернет-магазині ShinaDiski вже стартував продаж автомобільних покришок нового покоління, вперше продемонстрованих на престижному автомобільному форумі в Женеві в минулому році.

У світлі наближення зими для всіх автомобілістів актуальним стає питання придбання зимової гуми. Магазину ShinaDiski є що запропонувати з новинок, призначених для зимових доріг.

Автопокришки марки Michelin Alpin A5 — це фрикційна зимова гума, що виготовляється зі спеціального складу термоактивних полімерних смол з додаванням діоксиду кремнію і еластомеру, в якості якого виступає звичайна соняшникова олія. Така добавка необхідна, щоб зробити гуму менш жорсткою.

Шини Michelin Pilot Alpin 5 призначені для м'якої зими без довгих морозів та снігових заметів.

Для суворої, мінливої зими ідеально підійдуть шини Bridgestone Blizzak DM-V2, вперше показані в торішній Женеві. Це також нешипована гума з направленим малюнком протекторів, що прорізана безліччю каналів, які не тільки забезпечують відведення води і шуги, а й сприяють кращому зчепленню із засніженою дорогою.

 

Сьогодні в інтернет магазині Shinadiski є великий вибір зимової гуми кращих торгових марок.

Довідка про компанію:

Компанія ShinaDiski є лідером на українському ринку шинної продукції, реалізуючи продукцію кращих світових брендів. Створена ще в 1999 році, вона утримує провідні позиції в даній галузі. Тісні зв'язки компанії з найбільшими світовими виробниками сприяють постачанню в Україну шин найвищої якості.

Контакти:

Київ, пр. Червонозоряний, 196Б

(044) 361-27-10

[email protected]

Зараз ви читаєте новину «Кращі світові шини завойовують український ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути