Ексклюзиви
понеділок, 22 квітня 2013 10:28

Краса і здоров'я - Ваш життєвий вибір

Свідомо ризикуючи опинитися поза милістю власників численних аптек, хочемо розповісти про лікування, де немає хімічних препаратів, антибіотиків, різноманітних опромінень та електропроцедур.

Мова піде про апаратний комплекс, що в прямому і переносному сенсі поставив на ноги десятки тисяч хворих з України, Росії, Німеччини, Франції, США. Він виручав наших спортсменів на Олімпійських іграх від Солт-Лейк-Сіті до Ванкувера, багато років рятує полярників Південного полюса на станції "Академік Вернадський", відновлює здоров'я чорнобильців із проблемами серцево-судинної, ендокринної, опорно-рухової систем, з порушеннями мозкового кровообігу, в стресових ситуаціях, депресіях і при 200 захворюваннях, що дослідили разом з державними НДІ.

 

Тепер час розповісти ще про одну властивість "Біорегулятора" - робити людей красивими, стрункими, молодими і здоровими одночасно. Адже схуднення та целюліт - це теж медичні проблеми й вирішують їх тим самим системним методом капіляротерапії - усуненням дефіциту кровообігу в усіх тканинах і органах.

Ось як це відбувається під час лікуванні ожиріння та целюліту.

На проблемний орган накладають жироспалювальний крем, обертають харчовою плівкою і надівають пневмоманжету "Біорегулятора". Лікар обирає програму й по манжеті біжить повітряна хвиля, яка прискорює рух крові у капілярних судинах. Оскільки кров - теплоносій, вона розширює пори шкіри. Жироспалювальний крем усуває зайвий жир і покращує стан шкіри. Але й це не все. Система капілярних судин, що за Залмановим становить 100 тис. км, охоплює всі тканини й органи. Отже, одночасно з лікуванням ожиріння і целюліту поліпшується стан усього організму - від судин голови до судин нижніх кінцівок. При цьому апаратна дія ще й приємна. Один із пацієнтів сказав: "Дуже "люб'язна" процедура. Після неї хочеться літати". Спробуйте.

"Аналогів в Україні і країнах СНД немає"

В. Д. Попов д. м. наук

Наша адреса:

м. Київ, вул. Льва Толстого, 9-а

Інститут технологій оздоровлення "Нове в медицині", Медичний центр "Біорегулятор"

тел.: (044) 235-83-77, 537-23-32,

www.itohealth.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Краса і здоров'я - Ваш життєвий вибір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути