Ексклюзиви
четвер, 25 квітня 2019 12:37

Корпоративні наклейки компанії для ваших клієнтів

Наклейка з логотипом компанії - практичне доповнення корпоративної поліграфії і відмінний маркетинговий хід. Здавалося б - де можна використовувати подібні стікери? Насправді, сфера їх застосування досить широка.

  Де і коли використовувати наклейки з логотипом компанії?
Де і коли використовувати наклейки з логотипом компанії?

Друк корпоративних наклейок: якість понад усе

Перш ніж почати поширювати стікери з корпоративною символікою і застосовувати їх для просування бренду необхідно зробити кілька важливих кроків - вибрати дизайн майбутніх наклейок і замовити їх друк. Варто розуміти - від якості готової продукції буде прямо залежати її ефективність як робочого інструменту.

Друк наклейок - одна зі сфер діяльності поліграфічних підприємств. Замовити можна будь-який тираж продукції - від мінімальної кількості штук для поширення всередині компанії, до величезного числа примірників для піднесення потенційним клієнтам, партнерам, колегам. В якості основи під стікер використовується самоклеючий папір або плівка. Від того, який тип рекламоносія буде обрано, багато в чому залежить зовнішній вигляд майбутнього виробу і його міцність.

Розміри і форми наклейок можуть бути самими різними! У більшості випадків для друку корпоративних стікерів використовуються заготовки круглої або прямокутної форми, що володіють більшою стійкістю до можливих пошкоджень.

Наскільки важлива якість готових стікерів? Важливо усвідомлювати, що поліграфічна продукція непрезентабельного виду, з потертою або нерівномірно нанесеною фарбою навряд чи приверне увагу одержувачів і підвищить імідж компанії. Подбайте про те, щоб реклама вийшла гідною.

Сфера застосування корпоративних наклейок

Друк поліграфічної продукції з символікою компанії в першу чергу спрямований на створення ефективного інструменту для просування. Такі наклейки можуть прикрашати робочі місця співробітників фірми, а також використовуватися в якості презенту потенційним клієнтам на:

● виставках, презентаціях;
● конференціях, семінарах;
● вулицях, в супермаркетах, торгових центрах.

Сама по собі наклейка навряд чи стане дієвим засобом для презентації компанії. Зазвичай стікери використовують в комплексі з іншою поліграфічною продукцією та сувенірами. Вкладіть наклейку в конверт з брошурою або буклетом компанії, доповніть презент ручкою з логотипом фірми або іншої приємною дрібницею. Такий подарунок коштує недорого, а залучений з його допомогою клієнт може принести фірмі непоганий прибуток.

Наклейки можна використовувати не тільки для залучення уваги до самого бренду. Це відмінний спосіб розповісти споживачам про нові послуги і товари, акції та конкурси, які проводяться. Наклейки з подібною інформацією розміщують в місцях, найбільш відвідуваних представниками цільової аудиторії компанії. Так вони точно будуть помічені і, в позитивному варіанті розвитку подій, виконають своє призначення.

Зараз ви читаєте новину «Корпоративні наклейки компанії для ваших клієнтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути