вівторок, 20 червня 2017 10:00

Kia Драйв Тур 2017 прямує до Києва!

24 і 25 червня "Фалькон-Авто" та бренд Kia запрошують киян на Контрактову площу, де відбудеться другий етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017". Як і в Одесі, захід відбудеться у оновленому форматі, адже цього року на гостей очікують тест-драйви найгарячіших новинок, а також єдиний концерт Жені Галича та гурту O.Torvald!

Продовжуючи традицію проведення сімейного автомобільного свята "Kia Драйв Тур", компанія "Фалькон-Авто" запрошує всіх бажаючих 24 та 25 червня відвідати Контрактову площу у Києві та провести незабутній автомобільний уїк-енд.

  24 і 25 червня "Фалькон-Авто" та бренд Kia запрошують киян на другий етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017"
24 і 25 червня "Фалькон-Авто" та бренд Kia запрошують киян на другий етап щорічного свята "Kia Драйв Тур 2017"

ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЯ НА ТЕСТ-ДРАЙВ ТУТ!

Якщо ви бажаєте чудово провести час всією родиною та випробувати найгарячіші новинки бренду Kia, тоді ми чекаємо на вас у суботу та неділю починаючи з одинадцятої години. До вашої уваги – можливість випробувати бестселер ринку Kia Sportage, гібридний кросовер Kia Niro, абсолютно новий хетчбек Rio четвертого покоління, добре відомі cee'd та Sorento, а також седан Kia Optima.

Особливим цей "Kia Драйв Тур 2017" зробить справжній рок-концерт Жені Галича, який відбудеться 24 червня о 20:00. Вхід вільний, а звук, звісно ж, живий!

Генеральним партнером Kia Драйв Тур 2017 стали моторні оливи TOTAL QUARTZ.

Тож не зволікайте, реєструйтеся на "Kia Драйв Тур 2017" у Києві та проведіть неймовірні вихідні з Kia, Женей Галичем та TOTAL QUARTZ!

TOTAL QUARTZ - ДОВГА МОЛОДІСТЬ ВАШОГО ДВИГУНА! Kia Motors і Total Lubrifiants подовжили угоду про стратегічне партнерство. Протягом кількох наступних років Total залишатиметься основним постачальником мастильних матеріалів для післяпродажного обслуговування автомобілів Kia. Мастильні матеріали під брендом Total рекомендовані клієнтам сервісу та доступні у більш як 5 500 офіційних дилерів у 180 країнах світу, включаючи західноєвропейські ринки, з 1 січня 2017 року.

Довідка

Наразі модельний ряд KIA в дилерській мережі "ФАЛЬКОН-АВТО" налічує 12 моделей – Cee'd, cee'd Sportswagon, pro_cee'd, Optima, Picanto, Rio(седан та хетчбек), Sorento, Soul, Sportage, Niro.

Офіційний дистриб'ютор автомобілів КІА – компанія "ФАЛЬКОН-АВТО" – заснована Корпорацією УкрАВТО. Дилерська мережа "ФАЛЬКОН-АВТО" в Україні включає 50 автосалонів.

Веб-сайт – www.kia.ua

KIA на Facebook - http://www.facebook.com/kia.ua

Корпорація KIA Motors, заснована у 1944 році, є найстарішим автомобільним підприємством Південної Кореї. Продаж продукції відбувається в широкій дилерській мережі, в яку входять понад 4600 автосалонів в 172 країнах світу.

Зараз ви читаєте новину «Kia Драйв Тур 2017 прямує до Києва!». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути