четвер, 23 липня 2020 12:50

Які документи необхідні для оформлення автостраховки ОСЦПВ

  Електронний поліс ОСЦПВ нічим не відрізняється від паперового страхування
Електронний поліс ОСЦПВ нічим не відрізняється від паперового страхування

Всі водії оформляють ОСЦПВ. І якщо деякі це роблять відразу при покупці або реєстрації автомобіля і покладаються на агента або посередника, то декому доводиться займатися оформленням всіх паперів самостійно. А навколо ОСЦПВ, як, втім, і будь-яких документів або процедур, ходить багато міфів і помилкових думок. Тому давайте розберемося, що таке ОСЦПВ, навіщо потрібно оформляти цей страховий поліс і які документи потрібні для страховки ОСЦПВ.

У чому відмінність паперового страхового поліса від електронного?

Страховку ОСЦПВ на автомобіль можна оформити двома шляхами. Можна звернутися до страхового агента або відвідати офіс страхової компанії. Або оформити ОСЦПВ самостійно онлайн. Оформляючи самостійно ОСЦПВ на сайті, Ви отримуєте електронний страховий поліс. У чому відмінність електронного поліса ОСЦПВ?

Електронний поліс ОСЦПВ, по суті, нічим не відрізняється від паперової страховки. Він є чинним документом навіть в електронному форматі. Його не обов'язково роздруковувати. При перевірці документів співробітниками поліції або в разі аварії досить просто назвати номер електронного поліса або показати ОСЦПВ з екрану телефону.

Електронний поліс ОСЦПВ формується в базі МТСБУ (Моторно-транспортного страхового бюро України), організації, яка регулює область автострахування. Його неможливо підробити, на відміну від паперової страховки.

І одна з головних переваг електронного поліса ОСЦПВ - його низька ціна. Електронний поліс страховки коштує на 10% дешевше поліса на бланку. Хоча за своїм функціоналом нічим не поступається бланковому договору.

Як і де краще купити ОСЦПВ

Оформляти поліс ОСЦПВ найкраще онлайн на сайті-агрегаторі цін Ukasko. Чому так? Ціни на поліс ОСЦПВ у різних страхових відрізняються, і щоб порівняти їх і вибрати поліс за найвигіднішою ціною, краще скористатися агрегатором цін. Також на сайті ви можете ознайомитися з актуальним рейтингом страхової компанії і прочитати відгуки про її роботу. Важливо те, що оформляючи поліс на юкаско, ви не переплачуєте ніяких комісій і націнок, а навіть навпаки, можете оформити ОСЦПВ по акції або отримати кешбек за покупку. Оформляючи ОСЦПВ онлайн таким чином, ви економите до 25% на ціні поліса. І отримуєте оригінальний поліс ОСЦПВ, який зручно зберігати в телефоні і можна роздрукувати за бажанням.

Зараз ви читаєте новину «Які документи необхідні для оформлення автостраховки ОСЦПВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути