Ексклюзиви
четвер, 09 листопада 2017 11:18

Як вибрати стильну сумку без проблем

Коли нам потрібна сумка під сукню, для роботи, для поїздки за покупками чи просто для подорожей ми з острахом згадуємо магазини й ринки, де зазвичай їх вибираємо. Пам'ятаєте ситуацію, коли нав'язлива продавчиня вам щось намагається продати? На перший вигляд воно вам не дуже подобається і в вашому ідеалі сумка мала б бути зовсім іншою, але вам просто вже незручно, що переглянувши сотню речей нічого не придбали. Ви купуєте і залишаєте це вдома, бо річ вам не до душі.

Скільки сумок має бути у жінки й чоловіка? Та що треба зробити, щоб покупки стали приємними і при цьому ніхто не робив вибір за нас? Про це розповість дизайнер та професійний "шопер" Дарія Трохимова.

  Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків
Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків

Де вибрати

Сумку найкраще вибирати в інтернеті. В інтернет-магазині "Ты купи" є різні бренди, різна тканина і форма. Переглядати моделі і визначитись з покупкою можна в будь-який зручний час. Товар прийде за кілька днів. На брендовий товар є гарантія. Товар, який не підійшов, є можливість повернути.

Якою має бути сумка

Кожній жінці бажано мати різну кількість сумок в залежності від стилю життя, одягу, захоплень. Варто почати зі звичайної, яку ще називають "сумка на кожен день". Більшість жінок думають, що вона може бути взимку чорна, влітку біла. Насправді самий правильний колір для повсякденних сумок сірий чи сіро - коричневий. Він підійде під більшість одягу, та є універсальним.

  Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків
Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків

Жіноча сумка залежить від габаритів жінки. Чим крупніша жінка, тим більша сумка. І навпаки, якщо дівчина мініатюрна, невисокого зросту, то й сумка має бути відповідною. Також повинна бути коротка і довга ручка. Зверніть увагу на фурнітуру. Якщо частіше носите золото, то фурнітура має бути золотою, якщо срібло - срібна.

Для чоловіків краще обрати сумку середнього розміру, щоб у неї можна було покласти документи і планшет. Їх також має бути кілька:

• невелика сумка з довгим ремінцем;
• сумка - барсетка, для мобільного телефону й грошей;
• ділова сумка, в якій немає зайвих деталей, вона нагадує папку і носиться під костюм.

  Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків
Кілька порад щодо вибору сумки для жінок та чоловіків

Для роботи в офісі потрібна сумка, яка не змінює форму. Краще, щоб ручка не падала, колір - темно-синій. Офісна сумка має бути з хорошої дорогої шкіри.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати стильну сумку без проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути