вівторок, 15 грудня 2020 11:00

Як вибрати ідеальний щоденник на 2021 рік

У століття смартфонів і планшетів ми все ще не готові проміняти щільний глянцевий папір на гаджети. Щоденник стає кращим другом і помічником не тільки в досягненні цілей, але і в підтримці бадьорого духу.

Як вибрати ідеальний щоденник на 2021 рік? Звернути увагу на продукцію німецької компанії Brunnen.

BRUNNEN — це класика в світі щоденників. Слово "Brunnen" стало прозивним. Промовляючи його, відразу уявляєш собі надійний щоденник в твердій палітурці з детальним органайзером дня всередині.

 

Сьогодні продукція компанії настільки різноманітна, що готова вирішити безліч завдань:

1. Знизити рівень стресу

Уявіть собі щоденник, який дозволяє вам іноді прокрастинувати. В ньому немає ніякої строгості і рамок. Пишіть, малюйте, вклеюйте стікери. Для цього підійдуть записні книжки Компаньон з чистими сторінками або з лінуванням в крапку. Сюди ж віднесемо коледж-блоки з антистрес-розмальовками на обкладинках.

2. Закріпити корисні звички і навички

Добре, коли поруч одночасно і щоденник, і самовчитель з певної теми. Наприклад, ви поставили собі за мету: вести сімейний бюджет і освоїти англійську. Для цього візьміть недатований Brunnen — Стандарт, Смарт або записну книжку Компаньон. В них ви зможете заносити доходи і витрати, доповнювати їх звичайними записами і одночасно вивчати нові слова.

3. Спланувати день, тиждень, рік

Найчастіше при слові "щоденник" ми уявляємо собі бізнес-планер з розкладом на кожен день. У Brunnen, звичайно ж, є такі види — це датовані щоденники Стандарт, Бюро та планінги. Такі помічники з добротною навігацією і статусними обкладинками допомагають чітко відстежувати завдання. Їх закуповують компанії для співробітників, дарують як сувеніри. При цьому вони не обов'язково повинні бути суворого вигляду. Brunnen пропонує близько 250 видів обкладинок, які підійдуть і офісним співробітникам, і керівникам, і фрілансерам.

 

У грудні у вас є унікальна можливість виграти один з 4-х сертифікатів на 2500 грн при покупці BRUNNEN у нашого офіційного партнера — магазину "Розетка". А тому пропонуємо не втрачати час, а переходити за посиланням і оформляти замовлення.

 
Зараз ви читаєте новину «Як вибрати ідеальний щоденник на 2021 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути