середа, 15 липня 2020 15:34

Як знищують тарганів у Києві та Одесі?

Знищення тарганів - вельми неприємна процедура. Чому ж, запитаєте ви? Як правило, дезінсекція проводиться як в ресторанах, виробничих підприємствах так і в квартирах застарілим методом, тобто за допомогою аерозольного генератора холодного туману. Неприємний запах, різноманітні подразнення, все потрібно перемивати і чистити – катастрофа, одним словом.

 

Що нового пропонує служба дезінсекції Pestro для знищення тарганів в Одесі та Києві?

Перша послуга служби в 2012 році була: знищення тарганів в Києві та Одесі тільки в квартирах, а на сьогодні фірма надає своїм клієнтам широкий асортимент послуг щодо комах і гризунів для всіх галузей.

Чому варто довірити знищення шкідників саме їм? Та тому, що в умовах глобалізації ринків Pestro.com.ua постійно розробляє нові способи і системи для того, щоб запропонувати своїм клієнтам найкращі послуги за найекономнішими, надійними і гнучкими умовами.

На даний момент, постійна якість на найвищому рівні забезпечується застосуванням сучасної технології обприскування мікрокапсульованими препаратами, ретельною підготовкою фахівців за кращими стандартами харчової безпеки. Все це разом гарантує надійність якості при обслуговуванні.

 

Звернувшись в компанію, Ви можете сміливо розраховувати на знищення прусаків і клопів з гарантією 180 днів.

Команда фахівців з побутової та виробничої дезінсекції завжди намагається обслуговувати своїх клієнтів індивідуально з урахуванням їх специфічних проблем і використовує придатні для практики рішення. Тому дуже важливо, щоб на підприємстві працював надійний колектив фахівців, які знають, на що саме потрібно звертати увагу для того, щоб задовольнити вимоги клієнтів в окремих місцях і випадках.

"Найважливішою метою діяльності у нас завжди є надання своїм замовникам послуг дезінсекції найкращої якості з якомога кращим обслуговуванням за найсприятливішими умовами. На жаль, знищити клопів набагато важче і дорожче, ніж позбутися тарганів, особливо з ціною доступною для кожного – це наступне завдання і етап розвитку нашої команди, про який ми розповімо незабаром. А сьогодні, Ви можете скористатися спеціальною пропозицією і позбутися від комах зі знижкою в 20%", - розповів дезінфектолог в Pestro Ващенко Сергій.

Зараз ви читаєте новину «Як знищують тарганів у Києві та Одесі?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути